05 October, 2006

Postimees 05-10-06 Oleg Pronin: Homoseksuaalsus on surmakultuuri eksport

to Tellis (ja järgmistele "võrdõiguslikkuse eest võitlejatele"):
Eesti Vabariik - vabariik tähendab seda et seadused on vastu võetud lähtudes ENAMUSE vajadustest ignoreerimata üksikisikut. olgem ausad - (ja nagu artiklis öeldud) igatsorti perverssuses on OHTLIKUD enamusele. nende juurutamine toob kaasa enamusele orienteeritud ühiskonna lagunemise ja korrumpeerumise. võtame ette need sinu kaitstud "vähemused" - olgem ausad igaüks neist saab teha mida tahab. keegi ei keela neil saada lapsi või tegeleda "oma harrastusega". ühiskond tunneb neile kaasa ja ei pane neid puuri ainult sellepärast et keegi ütleb et keegi on pede (pedode ja nekrodega on asi nati teine aga see on tipa laiem teema).
probleemiks kisub asi siis kui need "vähemused" hakkavad marrsima ja muidu politiseeruma nõudes oma mingeid oletatavaid õigusi - lapsendada, "oma" partei jne.
1960ndatel tegi selline isik nagu Kinsey (googeldage) uurimuse mille tulemus oli suht ühene - kõige suurem pedede arvukuse suurendaja ei olnud mitte õnnetu geenide kokkusattumus aga "vanade pedede" soov saada "värsket liha". selleks võeti ette noored poisid (vahest ka tüdrukud) keda kasutati ära (pehmelt õeldes) kuid enamuses lihtsalt vägistati - meenutagem kiriku skandaale , pealegi Talmud lubab "kasutada" tüdrukut alates 3 eluaastast (ühe reservatsiooniga aga see on teise artikli teema) ja poissi KUNI 9 aastaseks saamiseni.
ei mina ega põhi mass uurijaid ei vaidlusta et teatud juhtudel on pedeks saamisel eeldused juba geenides sees kuid uurijad peavad seda protsenti madalamaks kui 0,01 puberteedi ealistest noortest (siis kui orientatsioon saavutab oma arengu lõpu), nendest ka ainult 0,01 on nii palju segamini et vajavad ravi et mitte minna psühholoogiliselt konflikti iseendaga. Kinsey poolt uuritud/küsitletud pededest rohkem kui 95% andsid vastuseks et juhul kui neid poleks seksuaalselt ära kasutatud noores eas siis neist kõigi eelduste kohaselt EI oleks saanud praktiseerivat pederasti - sama kestis ka pedofiilide kohta, neil oli lisaks veel seksuaalsele väärkäsitlemisele ka füüsiline väärkästlus vanemate poolt lapsepõlves mis tõukas neid otsima suhet lapseealisega (üldjuhul lastega nooremad kui 10a).
lähtuvalt eeltoodust olen mina ja usun et paljud Eesti Vabariigi kodanikest seisukohal et seni kui peded istuvad vaikselt oma kapis ei lähe intelligentne inimene neid peksma, see situatsioon kestab seni kuni enamus tunneb ennest ähvardatuna (mitte segi ajada foobiaga - kartusega) et sellise käitumise laienemine hakkab ähvardama ühiskonda tervikuna.
tänan tähelepanu eest - muideks panen selle lingi mälusse ja õhtul vaatan üle - vastan korrektsetele küsimustele. kui PM oma kombe kohaselt seda kommi maha ei võta.

1 comment:

Anonymous said...

Viita, palun, nendele uurimistele, mida sa siin tsiteerid. Mina küll ei tea, et Kinsey midagi sellist oleks väitnud ja isegi kui ta seda tegi, siis tänapäeval on sellest edasimindud. Usu, APA esindab täna teadlaste seas olevat konsensust. Loe siit lähemalt: Sõbrad, ei ole mõtet väita ja nõustuda sellega, et inimene saab oma seksuaalset orientatsiooni valida. Või, noh, võib, aga see on sama mõttekas kui väita, et päike tiirleb ümber maa - väitke palju tahate, kosmoses sellest midagi ei muutu. Ameerika Psühholoogide Assotsiatsioon, kelle sõnavõtule enne viitasin, on muuhulgas homoselsuaalsust erialaselt uurivaid teadlasi ühendav organisatsioon, maailma pädevaim, muide. Mulle eriti meeldis keegi, kes eespool ütles: "ära otsi kinnitust sellele arstide juttudest sest need ei tea tradistiooniliselt midagi ega suuda veelgi tradistioonilismalt kunagi kedagi aidata TERVEKS RAVIMISEL. " Jjah, et ärme jumala eest kuula arste ja teadlasi, kes otseselt tegelevad asja uurimisega, aga kuulame inimesi, kes mingi vana raamatu ja oma "tunde" põhjal väidavad, et homoseksuaalsus on kuritegu.

Veelkord, ma ei taha kellegi usku halvustada, lihtsalt Piiblist seaduste tegemisel eeskuju otsimine ei ole tänapäeval ehk kõige parem mõte.

Räägime sellest usu teel ümberkasvatamisest ka. Teadlased on seda ka uurinud ja need tulemused ei ole kahjuks püsivad. Tsiteerin jälle teadlasi: http://www.apa.org/topics/orientation.html#cantherapychange