02 March, 2007

Taganevad Nõukogude väed muutsid vabriku rusuhunnikuks

"Ja veel praegugi leidub inimesi, kes meelsamini jätkavad soovitud tegelikkuse uskumist ega taha midagi kuulda tegelikest sündmustest.
"

Räägime jahh sellest mida inimesed (oops sorry poliitikud) ei taha meenutada. Miks unustatakse see, et revolutsiooni mis hävitas Venemaa ja ligi 60 miljonit venelast (eestlased ja "muud" lähevad veel eraldi sinna otsa) ja mille "ehitasid" Venemaal, Saksamaalt ja isegi USAst saabunud JUUDID. Samuti olid nemad need kes juhtisid hävituspataljone ja GULAGI mis nõudsid nii paljude eestlaste elusi (rääkimata teistest "suure kodumaa" rahvastest) - aga EI koogutame Zuroffi ja muude sionistidest ekstremistide (meenutage mis toimub Palestiinas viimased ligi 60a !!! ) ees ning süüdistame venelasi. Ma ei väida, et venelased oleks mingid müürilillekesed aga propaganda ja suunamine tuli juutidelt. Nüüd võtan aega ja vaatan kaua see komm siin püsib.
Võetakse maha ja veel süüdistatakse MIND vihkamise õhutamises ??!!! Aga venelasi vihkamises süüdistada või ?? Aga eestlasi ? Kõike võib aga mitte juute - nende kuriteod kaovad ajaloo hämarusse - meenutage Piiblist lugusid kuidas juuda hõimud käisid külast külla ja linnast linna tappes ja vägistades kõik kes ette jäid ja hiljem panid veel põlema hävitades jälgi. Kui aga mõni rahvus tõastab pead ja saadab juutides kurjategijad välja siis kisatakse kuidas maailmas vohab antisemitism. See ei tule õhust see on põhjustatud Talmudi inimvihkajalikust poliitkast KÕIKIDE mitte juutide vastu...Ja veel praegugi leidub inimesi, kes meelsamini jätkavad soovitud tegelikkuse uskumist ega taha midagi kuulda tegelikest sündmustest.

No comments: