10 May, 2008

POSTIMEES: Reporter.ee: rahvuslased nõudsid piketil okupatsiooni tunnistamist

Oleme siis jõudnud lõpuks ka niikaugele kus minul on olnud ISIKLIKULT
võimalus veenduda kuidas "meie" armas press VALETAB. Toon all ära nupu koos autori nimega ning ka selgituse kus valed on:

***********************************************************************************

Rahvuslased nõudsid Vene Föderatsiooni saatkonna juures Balti riikide okupatsiooni tunnistamist.

http://www.postimees.ee/foto/6/8/1549864824949964f7f_1.jpg

http://www.postimees.ee/img/0.gif

Meeleavaldus Vene saatkonna ees.
Foto: Mihkel Maripuu

http://www.postimees.ee/img/0.gif


Mängib Kanal2 video: Rahvuslased nõudsid võidupühal Venemaalt okupatsiooni tunnistamist

http://www.postimees.ee/img/0.gif

Politsei saatis vaevalt tund aega kestnud aktsiooni laiali ebakorrektse sümboolika tarvitamise tõttu, vahendas Reporter.ee videolõik.

«Tänane tähtpäev on täiesti sobiv kommunismikuritegude vastu protesteerimiseks,» rääkis Eesti Rahvusliku Liikumise üks juhte Jüri Böhm. «Meie ei näita kellelegi näpuga, me mõistame hukka kommunismikuritegusid ja püüame näidata, kuidas tegelikult Euroopat vabastati.»









Rahvuslaste pikett kestis Vene saatkonna juures umbes tund aega. Siis tuli politei ja käskis piketeerijatel lahkuda, sest osa demonstrantidest kandsid natsi- ja Nõukogude sümboolikat ristavaid plakateid.

Toimetas Erik Henno, Postimees.ee



***********************************************************************************

nuhkija.blogspot.com
10.05.2008 06:31
Peaks siis ka "Liimi tegema" ja ütlema, et sellis(t)e valetamiste eest lendab KAnal2 ja tema Reporter küll õhku. Aga seda ma LUBAN, et iga kord kui mingi Reporteri sümboolikaga lehenikkar teele satub siis ÜTLEN talle mida MINA sellisest valetamisest arvan. Ma olen harjunud juba, et sellised jätavad midagi olulist ütlemata - laadna see on subjektiivne, kuid selline LAUSVALE on juba ikka viimane piisk.

Kordame siis FAKTID üle: Piketi luba oli Pikk 19 kella 12 kuni 13ni. Ei loas ega kalinna määrustes ei ole kirjas kus TÄPSELT seista tuleb - on kirjas "Pikk 19 juures". Seega ka üle tee seismine on "JUURES". Nii on ikka seistud sest oluline on ka, et saatkonnast näha oleks.

Seega toome välja Reporteri valed: Pikett kestis täpselt ettenähtud aja ehk ÜKS tund. Seega vale 1- kestvus, saatkonna juurest LAHKUTI ISE seega vale2, sümboolika osas (viisnurk haakristiga) tehti märkus kuna seal samas kõrval seisev Klenski läks kaebama ning "meie" politsei (kohalolijad ka umbkeelsed nimesildist ja aktsendist näha) ütles, et SEE plakat tuleks ära panna seega vale nr3 juba.

Ühes pisikeses nupus 3 PÕHIMÕTTELSIT VALET - kui Postimees ei esita ametlikku vabandust ning teadet, et selle nupu autorile tehti vähemalt noomitus siis PEAB sellist käitumist lugema kui Postimehe ametlikuks poliitikaks - valetama EESTI RAHVA SUHTES ja KOHTA.

Mõningaid pilte näeb aga seal: visuaalid.blogspot.com

No comments: