07 February, 2007

Online-intervjuu: esitage küsimusi Dimitri Klenskile

vene ja vene ja vene - kuradi lollid eestlased milla te kurat lõpuks aru saate, et see mis toimus Venemaal 1917-1991 (ja osaliselt pole siiani lõppenud) polnud mitte VENE värk aga JUUDI värk. Bolsevike revolutsiooni tegid JUUDID kes kehtestasid ka kohe oma talmudi seadused ning asusid hävitama VENE rahvast. Erinevad allikad annavad 20 kuni 66 miljonit hävitatud isikut NSVL territooriumil - venelaste osakaal oli kuni 50 miljonit ning alati löödi maha eelkõige intelligentsed isikud. Venelaste intelligentsi genofond on põhjalikult rikutud ja läheb veel oma paarkümmend aastat enne kui saavutatakse revolutsioonieelne tase. Tegelikult on mul venelastest kahju .....................

1 comment:

Anonymous said...

Eestis oli okupatsioon - selles pole pisematki kahtlust. Samuti oli okupatsioon veel lätis , leedus ja nii edasi . Samuti oli okupatsioon ka Warssavi pakti maades , kes üritasid mitmeid ülestõuse ja mis sõjaliselt maha suruti ( oli palju ohvreid )

Enne Teist Maailma sõda võttis vene armmee eesti oma valdusesse ,eestlased ei oleks suutnud vastu hakata ja nii ei jäänud muud üle kui piir avada , Ühtegi eestlast vene sõjaväge Tallinnas tervitamas polnud . Kohalikke vene rahvusest inimesi oli küll seal. Eestis elas tol ajal 50 000 venelast. Rajati Sõjaväe baasid ja toimus jõudemonstratsioon - küüditamine .

Peale Teist Maailma sõda tulid nad jällegi tagasi ja okupatsioon jätkus , kõik kohad sõjaväe baase täis ja KGB agendid valvsalt nuhkimas .

kui Eestit oleks lastud vabalt areneda - oleks Eesti sama rikas kui on näiteks Saksamaa.
Aga tuldi siia ja toodi halb elu .