07 February, 2007

Online-intervjuu: vastab Dmitri Klenski konstitutsiooniparteist

Selline küsimus - Miks Teie arvates klammerduvad vene inimesed eriti just poliitliselt aktiivsed, nii Eestis kui ka Venemaal niivõrd tugevasti bolsevismi aja seisukohtadele ja hinnagutele - vaatamata sellele, et just bolsevism tappis kuni 50 miljonit (allikad erinevad - 20 - 66 miljonit) venelast ja Vene Tsaaririigi elanikku ? Unustades hetkel bolsevismi juured oli just see poliitiline suund mis ruineeris Vene riigi aastakümneteks rääkimata teistest riikidest (Balti riigid ja teised endised "sots bloki" maad) ning hävitas peaaegu täielikult Vene haritlaskonna ?
Kas ei peaks Eesti ja Vene riik ja rahvad koos üle saama bolsevistliku korra inimvaenulikust pärandist, et koos edasi areneda ?
Ja lõpetuseks - kas Teie arvates ei ole silmakirjalik rääkida Hitleri kallaletungist Venemaale kui nüüdseks on jõudnud pea kõik mõtlevad ajaloolased seisukohale, et Hitler edestas Stalinit maksimaalselt 2 nädalat - Stalini bolsevistlik sõjamasin oli valmis tungima kallale Euroopale ning lähtudes sellest mis toimus Venemaal 1918-1940 ei oleks Euroopa saatus sugugi roosilisem olnud ?

No comments: