26 April, 2007

nuhkija
26.04.2007 08:16
Sellist asja kui vabaabielu ei ole olemas. Inimesed kas on abielus või ei ole. Vastavalt looduseadustele (mõned kutsuvad neid ka Jumala omadeks) on kooselavateks partneriteks imetajatel (ka inimmestel) mees ja naissoost olend. Kõik mis jääb välja poole seda on pervertsus ja mitte adekvaatne käitumine mis toob kahju mitte ainult liigi (rahva, rassi jne) vaid ka indiviidi psüühikale. Eriti kahjulik on selline käitumine aga järglastele kes tuuakse ära indiviidi suhtes mitte adekvaatsesse ümbrusesse ja pannakse stressiseisundisse kui laps kellel on ebaadekvaatne kodune olukord.

Neile "vaba" suhete pooldajatele aga kes väidavad, et näe ka loomade maailmas on seda siis vastan tuntud vanasõnaga - ERAND KINNITAB REEGLIT.

************************************************************************

mhmm
26.04.2007 08:24
kuule "kallid vabaabielu ja homovihkajad 26.04.2007 08:11 " - probleem pole mitte VABAABIELUDES (mis iganes see ka tähendab) aga selles, et sellise mõiste varjus tahetakse ka peded jalesbid seeadustada. meenuta sellist ilusat printsiipi - seaduses sees järelikult seaduslik. sa räägid maailmas - mida sina tead maailmast ? ole doma kapa-kohilast kunagi kaugemale jõudnud ? sellise jutu alusel võib arvata, et elad ka ise pe-le liidus !
olgem ausad maailma laiuselt ENAMIK inimesi EI tolereeri ei pede ega lasbi suhteid neist endist rääkimata. on aga suht pisikene grupp "kapis" olevaid pedesi kes propageerivad seda olles ise tööl valitsussttruktuurides. nende eesmärgisk on purustada see mis tegi meie tsivilisatsioonist selle mis ta on - ehk siis purustada PEREKOND - algrakuke mis annab inimesele oskused ja teadmised ning kindlustunde ühiskonnas elamiseks ja selle edasiviimiseks.

No comments: