28 April, 2007

Postimees --- Välisministeerium: Venemaa püüab teravdada olukorda Eestis

Kõige rohkem teeb mulle nalja selle asja juures eestlaste võrdlemine natsidega. Natsid onu Adolfi juhtimisel võtsid üle Saksa riigi mis täielikult pankrotis, töötute armee oli üle 6 miljoni, riigi erinevad allüksused ja poliitikud kaklesid omavahel iga viimase kui marga pärast, enamus tehaseid oli suletud, tööstustoodang praktiliselt seisis jne jne.
Kui natsid võimu üle võtsid 1933 siis vähem kui 4 aastaga likvideeriti praktiliselt KÕIK eelpool mainitud puudused. Ning Saksamaa elatustase oli saamas kõrgeimaks maailmas.
Mis aga puutub fasismist "vabastamisse" siis tundub, et parem oleks olnud elada sellise fasismi all kui bolsevismi all. Vanemad eestalsed kes elasid üle 2MS sündmused võivad meenutada keda kardeti ja milline pool kuidas käitus.
Adolfi sõda bolsevismi vastu päästis Euroopa ja isegi maailma bolsevismi verisest ikkest. Meenutage mida tegid bolsevistid saades võimule Venemaal ? Tapeti kõik kes vähegi julges vastu ütelda midagi. Taüetute üldarv on isegi kõige tagasihoidlikumate arvamuste kohaselt KÜMNEID MILJONEID suur. Loetakse midagi 20 kuni 55 miljoni vahele ja see on ILMA 2MS rindekaotusteta.
Silmaringi laiendamiseks soovitan minna veebilehele ihr.org ja tutvuda sealsete materjalidega - eriti aga Leon Degrelle kirjutistega Adolfist kes oli tema isiklik tuttav.

Mitmed aastad peale Adolfi surma ütles USA President (kes nagu Adolfki tapeti bolsevike käsilaste poolt) sellised kuldsed sõnad:
"AH on viimase ajastu kõige halvemini mõistetud juht. Kuid aastate pärast kerkib tema tegelikkus kui tuhast ja kõik tema kohta valetanud inimesed saavad koha ajaloo prügikastis ning AH tõuseb pjedestaalile kus on tema koht. AH on inimene kes tehtud samastdest materjalidest millest luuakse legende"

No comments: