13 December, 2007

Kurioosum. Endine natsiohvitser: Auschwitz oli luksushotell

http://docs.google.com/View?docid=dgt33ndf_7hbn3nt - natuke Saksamaast enne 2MS ilma bolševistliku propagandata ja lõppu ka tipa sellest teisest pesast:
1- http://judicial-inc.biz/Auschwitz.htm
2- http://www.judicial-inc.biz/Theirstein_Camp.htm


Lihtsalt huvi pärast kulla Flavius - kui Auschwitz oli selline paha koht ja seal tapeti (vahet ie ole mitu miljonit nagu märkisid) siis äkki seletaksid ära ühe loogika vea asja juures ?
Auschwitzis oli teadaolevalt (ja isegi kohalikus muuseumis pika pinnimise peale näidatavad) igatsorti meelelahutused vangidele - nagu orkestrid (just nimelt -id -- neid oli MITU), lõbumajad, postkontor, sise raha, ujumisbasseidn, spordihoone, teater juuksur ja veel mitmeid mugavusi.

Nüüd siis selline küsimus - Kui sakslased olid nagu saatana kehastused sisi miks nad sõja rasketes tingimustes üldse ehitasid sellsied asjad ning lasid neid ka vangidel kasutada kui need vangid toodi sinna AINULT gaasiga hukkamiseks ???

Annan ka mõned toredad lingid tutvumiseks. Äkki aitab kedagi aru saama kus kivi all vähid peidus on !
1- kansaspress.ku.edu/righit.html
2- rense.com/general75/ehr.htm
3- air-photo.com/index.php
4- historiography-project.org/nonsense/nonsense.html

Kuna tundub, et Aivar päris täpselt ei tea allikaid siis täpsustan. Nimelt annab Maailma Juudi Kongress välja iga aastast almanahhi ning selle alusel elas Lääne-Euroopas 3,2 miljonit juuti. Sama almanahhi 1948 aasta number aga andis Lääne-Euroopa juudikogukonna suuruseks 3,8 miljonit. Seega on see 6 miljoni number selgelt ülepakutud. Lisaks sellele peab mainima, et iisraelis asuv holokausti kompenseerimise fond luges kokku, et 1948 aasta mai kuu seisuga oli maailmas 6,24 miljonit "holokaustiohvrit" kellest oli 2002 aasta seuga elus veel kuskil 1,5 miljonit. Kui lugeda kirjutisi kui efektiivsed olid natsi tapamasinad siis neid arve lugedes tekib küsimus, et mis oli efektiivsem - kas natside tapmismoodused või juutide valetamisoskused ?

Kuna see lugu kaob nii-kui-nii siit varsti siis omapoolseks lõpetuseks ütleks veel sellist asja:

Eesti rahvas kannatas bolševismi (mis on muideks juutide loodud nii ideeliselt kui materiaalselt) käes piisavalt palju. Meie rahvast küüditati ja tapeti ning vägistati rääkimata röövimisest. 50 aastat okupatsiooni reostas meie maad ja meie hingi -rääkimata ligi 300 000 tuhandest asustuskolonistist kes jätkuvalt põlistavad okupatsiooni. Kõigil meil oli võimalus veenduda bolševistliku režiimi kuritegelikkuses. Kuid järsku on meie riigi tüüride juures "grupp seltsimehi" kes sisuliselt jätkavad bolševistlikku poliitikat. Kui vaadata lähemalt siis need kes juhivad hetkel meie riiki olid läbi oma vanaisade ja vana-vanaisade need kes röövisid ja mõnitasid rahvast 1930ndatel - 1940ndatel ja kõigil järgnevatel kümnenditel. Kuid ikka leiab inimesi kes õigustavad selliste rahvamõrtsukate tegemisi nii trükitavas pressis kui ka siin.

Vist kellegile ei ole enam saladuseks sellised mõisted kui Katõn, Holodomor ja GULAG (kui nimetada ehk tuntumad ja suuremad bolševike vereorgiad) - vähegi haritud inimene teab ja talle meenub kuidas sovjetid valetasid nii venerahvale kui ka eesti rahvale - rääkimata teistest rahvastest ning enamus ei usu enam ammu sovjette kes on ennast täielikult diskrediteerinud.
Kuid ikka leiab veel inimesi kes siiani pimesi usuvad bolševike valesi saksa rahva kohta. Keegi pole kunagi vaidlustanud (isegi mitte kõige "paandunumad" revisjonistid), et sakslased deporteerisid mõningaid juute töölaagritesse - jahh just nimelt TÖÖLAAGRITESSE sest vaatamata sellele, et tegemist oli isikutega kes tahtsid saada riigilt sotsiaalseid hüvesi ei soostunud enamik neist tööd tegeme ja see oli põhjus miks neid sinna saadeti. Teiseks põhjuseks oli saksa ladviku kokkulepe Maailma Zionistliku Liikumisega kes leidis, et hirm surma ees motiveerib neid inimesi piisavalt kolimaks nad Palestiinasse. Jahh Hitler tahtis lahti saada juutidest nii Saksamaal kui Euroopas kuid mitte neid tappes aga saates need inimesed lihtsalt välja. Koondulaagrid ehitati just selle eesmärgiga - koondada inimesed kokku siis saata nad "Püha maa" suunas teele. Kuid kui sakslastel hakkas see plaan ilmet võtma siis keeldus Inglismaa neid läbi laskmast Palestiinasse ning kohe hiljem kuulutas Saksamaale sõja. Selline on lühidalt lugu mis eesmärgil interneerisid sakslased sellise hulga juute.

Aga meil on siin inimesi kes vaatamata KÕIKIDELE bolševikele valedele usuvad siiani pimesi ka nende holokausti propgandat. Sest lähmal vaatamisel oli just bolševike propagandist Ilya Ehrenburg (ka juut muideks) see kes alustas seda 6 miljoni gaasitatu ja muid sakslaste metsikuste kohta käivat valetamise kampaaniat.
Kuna need asjad on kõik vabalt loetavad siis võib siit järelda, et need kes suuresti kisavad bolševike kaitseks on just need kellede isad ja vanaisad tapsid eesti rahvast kogu okupatsiooni aja vältel ja need kes ärastasid enamuse varast kuna istusid punadirektorite toolidel.

No comments: