25 December, 2007

DELFI: Juutide ind naasta ajaloolisele kodumaale väheneb

Ajalooline kodumaa on suhteline mõiste.

Vastavalt juudi religioonile (sellele mis veel vanas tooras kirjas mitte talmudis) EI TOHI juut ise omale riiki teha. Tuleb Messias ja siis ise annab - seni peab juut elama diasporaas ja olema asukoha riigi kuulekas kodanik.

Siis aga läskid osasi juute elama Babülooniasse ning sela kirjutasid toora ümber millest sai talmud. Tänapäeval elab aga enamik juute just talmudit järgides. Aga talmud on selline "kibe" raamat mis laseb Onu Aadu "Minu Võitluse" paista kui oktoobrilaste unejutu. Anna ka lingi võite lugeda --> http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html
ja ka --> http://www.davidduke.com/general/what-the-talmud-really-says-about-jesus_2196.html see.

Nüüd siis ka natuke päritolust. Loetakse, et kuni 90% maailma juutidest hetke seisuga on kazaaride järglased nagu üks eelkõneleja mainis. Kazaari kaganaat oli suur ja rikas riik kui ühel hetkel (miks,kus kes pik jutt) võttis vastu juudi usu. Peale seda jätkus seda riiki veel paariks sajaks aastaks ning siis see lagunes - ju ei olnud uus ideoloogia sobiv. Asukohast ka - see riik asus laias laastus umbes Volga alamjooksu ja tänapäeva Gruusia vahepeal. Peale NL kokku kukkumist olid just need kazaaride järglased need nn Volga sakslased keda Saksamaale viidi.
Peale seda oli kazaaridel mitmeid konflikte pea kõikidega ümberringi. Aja jooksul muutus keel ning hakati rääkima ning kazaarid muutusid karaiimideks, karaiideks ja ka aškenasideks (mõned nimetused olid veel) ning nende asurkond laienes tänapäeva Poola ja Leeduni. Vene tsaaririik oli see mis hoidis neid kinni ning kui aškenazid 1917 aastal koos välismaiste suguvendade toetusel (Rotchildide panga perekond) vallutasid Venemaa siis valgus nende mass laiali kogu Euroopasse ja ka Ameerikasse.

Veel enne seda aga esmane Rotchild finantseeris meest nimega Benjamine Ze'ev ehk Theodor Herzl kes kirjutas (andis viimase lihvi) 1800 lõpu poole raamatule mida tänapäeval tuntakse ka Siiani Tarkade Protokollide nime all ning see pani alguse sionistlikule liikumisele.

Kuna aškenazid uskusid, et nemad on üks kadunud hõimudest (ahhoii mongoli - türklased ja semiidid comoon) siis sionsitlik liikumine Rotchilidide rahga hakkas kokku ostma maad Palestiinas. Uus asunike esimene "vägitegu" oli juba 1896 aastal kui grupp aškena(t)ze ründas araabia küla ja tappis vanurid,naised ja lapsed - mehed oli tööl põldudel. See "kuulsusrikas" episood on siiani Briti sõjaväe politsei annaalides kirjas kuna nemad uurisid seda.

Edasine võib öelda on ajalugu. Kuidas siis nüüd võtta ? Võõra religiooni üle võtnud rahvas samastab end selle religiooni loojatega ning väidab Palestiinat oma "ajalooliseks" kodumaaks - samadel alustel võiksid ka eestlased omal tagasi nõuda Moskvat ja selle ümbrust - on ka see ju meie "ajalooline" kodumaa.

Samas aga jätkub genotsiid araablaste - kes on ka muideks semiidi hõimudest pärit - milline iroonia - kallal täie hooga edasi ...

********************************************************************************

Hakkab jälle pihta ...
Süüdistada Ratkovskit Protokollide kirjutamises on sama kui süüdistada Stalinit "tema kogutud teoste" kirjutamises. Siioni tarkade protokollid komplekteeriti Theodor Herzli (kodaniku nimega Benyamin Ze'ev) poolt ning Ohranka tõlkis selle raamatu AINULT vene keelde. Protkollid on erinevate variatsioonidega liigelnud maailmas juba alates 1700 aastatest ning esimesena jõudis avalikkuse ette nn Bavaaria Illuminaatide kriisi ajal. Bavaaria võimude käest läks aga mingil hetkel see käsikiri kaduma ning peale seda ilmus ta Euroopa mitmel poole erinevate väljaandjate poolt.

Allikas sa oled liiga sinisilmne ja rumal. 1948 aastal okupeerisid Palestiina sionistid kelle esivanemad POLNUD KUNAGI SEAL ELANUD. Tegemist oli kazaaride järglastega ehk siis nn aškenazi juutidega kes pärit laias laastus mongoli ja praeguse Lõuna Venemaa steppidest. Praegune iisraeli riik on harrastanud kohalike semiitide (tegelik sela elavate rahvaste nimetus) keda miskipärast kutsutakse araablasteks kuigi Araabia poolsaar on sealt kaugel lõunas. Kui iisraeli riik "loodi" 1948 siis tehti seda RISTI VASTU ÜRO resolutsioonile mis sätestas, et valitsusse ja parlamenti peavad kuuluma ka kohalikud semiidid. Religioosne situatsioon aga oli hoopis huvitav. Kuni 70% tollasest elanikonnast olid hoopiski nn maroniidi kristlased (kes siiani napilt enamuses Süürias) ning kes põlvnesid OTSE Jeesuse aegsetest semiitidest. Ülejäänust moodustus nii 27% moslemid ja viimased 3% olid siis ortotoksed juudid. PEab mainima, et aškenazi juutide "sissevool" PühaleMaale hakaks just nii 1890 kopikatega kui Herzl oli kirja pannud sionismi alused ning pankur Rotchild alustas sealt maade kokkuostmist.
Igasugune jutt "ajaloolisest iisraeli riigist" on pehmelt öeldes pullikaka kuna ainuke aeg kus seal oli juudiriik (tegelikult semiidi riik nimega Judea kus räägiti heebrea keelt pragune iisrlaei keel on ametlikult ivriit mis aškenazide keel) oli Rooma impeeriumi aegu kuskil nii 300 aastat. Hiljem pole seal kunagi mingitki riiklikku moodustist olnud mida võiks identifitseerida kui "juudiriiki".

Niih nüüd siis jõeame ka Stlini ja tema tapatalgute juurde. Alustada tuleks ehk sellest, et 1918 aastal okupeeriti Vene Tsaaririik välismaiste pankurite rahade ja välismiaste juutide poolt. KÕIK selel revolutsiooni ninad olid juudi ja kui keegi ka oli vene nimega siis see oli võetud nimi. Kommunismi alused pandi paika Rotchilidide poolt finatseeritud aškenazi Karl Marxi poolt. KomPartei manifesti lauseks oli Babüloonia talmud - üks vihkajalikemaid raamtuid mis üldse kirjutatud ning ENAMUS aškenazidest järgib just selle põhimõtteid.
Enamus neist juutidest kes tapeti NL ajal Stalini poolt olid nn "sisevõtluse" ohvrid. Tegemist ei olnud slaavalste "ürgvihaga" juutide vasti vaid juutide omavaheliste arveteklaarimisega mille käigus hukati KA vähemalt 20 000 000 (MILJONIT) slaavalst ja teist rahavast kes oma õnnetuseks sattusid elama NSVLi aladele. Mõned on pakkunud ka 50-60 ja isegi kuni 100 miljonit inimest kuid kui arvestada hulka ka Balti ja Euroopa riigid siis peaks juudi bolševike ohvrite arv olema vähemalt 35 miljonit - nagu tavatses mainida onu Jossif siis ühe inimese surm on tragöödia miljoni surm aga statistika.

Nüüd siis jõuame kaksiktornide ja juutide juurde. Tornides hukkus küll juute - mitte nii palju kui olesk "pidanud" kuid hukkus. Vahe tuleb sisse sellega, et seal EI hukkunud ühtegi iisraellast kuigi neid oleks pidanud olema neis majades kuni 3000 arvestuslikult lähtudes seal asunud iisralei ja iisraeliga seotud firmadest. Kuid ka sellele anomaaliale leiti lahendus. Nimelt leiti kõrval majdest serverid millede logide uurimisel selgus, et suhtlustarkvara Odigo (nagu MSN) logides olid teated mis saadetud tuhandetele klientidele kelle profiilis oli kirjas juut ja iisrael, et majadest tuleb lahkuda ENNE 08:30 mida need saajad ka tegid. Seega juute hukkus kuid need olid kõik USA "sissekirjutusega" juudid - need juudid aga kes olid iisraeli kodanikud ja oleks pidanud sellel hetkel seal majas olema olid "laksu" hetkel juba kas väljas või lahkusid. Seega juute hukkus kuid iisraeli juute mitte.

Veel natukene Venemaast - juuditar ei olnud mitte ainult Jeltsisni "teinepool" vaid enamiks NLKP ja NSVL ladviku meeste teistest pooltest. Lisaks olid ka selles ladvikust väga palju juute alates sellistest nimedest nagu Tšernomõrdin, Andropov jne jne...

Selleks korraks jälle aitab - kel mõistust on leiab ise asju juurde kellel pole sellele on nii kui nii lootusetu midagi seletada ...

Nagu tavaliselt lisaks -nuhkija.blogspot.com

*********************************************************************************

to Muideks: Osaliselt on sul õigus kuid sõna juut/jew ilmus keelekasutusse alles 1700 kopikatega (Oxford Dictionary jt). Need millest sa siin räägid on semiidi hõimud kes on laias laastus sama mis aarialased (aryans) ehk siis kogu euroopa rahvas. Need keda me tunneme tänapäeval juutidena on lihtsalt osa neist kes on järginud aasta tuhandeid (või sadu nagu mõned) selliseid raamatuid nagu toora, mishna ja talmud. Suurim "-ism" tuli aasta 1000 paiku kui kazaarid (ka selline kirjapilt sobib kuigi mõni arvab, et kasaarid on "õigem") sinna vahele "nügiti". Just mongolii veri andis juudiel lühikese kasvu ja türgi(tänapäeva mõistes - vanasti kasutati muid nimesi) veri andis selle kuulsa kongus nina. Selliste "klassikaliste juudi tunnustega" inimest kohates või pea 100% kindlusega ütleda kust isik pärit. Sellsied omadused on suhteliselt hästi siiani säilinud paljudes pangandusperekondades nagu näiteks kurikuulsad Rotchildid. Need juudid (algselt siis semiidid) kes rändasid Lähis Idast välja Romma Impeeriumi ajal olid enamuses siis semiidi päritolu ning neid "klassikalisi" tunnuseid neil pole. Tuntumad selle liini esindajad on Disraeli ja Baruch.

Sinu jutus Imelik on tipa palju religiooni kuid enamvähem need asjad on ka nii. Asi milelst paljud ei taha aru saada on see, et semiitide ja heebrealaste väljaränne Aasiast kestis ümmarguselt 2-3 tuhat aastat ning mitmes laines. See andis erinevate lainete esindajatele tihti erineva keelelise ja ka etnilise tausta. Asi mis neid omavahel seob on aga juuda religioon ja aelle 2 põhilist -ismi - nimelt babüloonia talmudism konservatism ehk siis toora (reservatsiooniga võib seda nimetada Vanaks Testamendiks) järgijad.
Kuna asi juba relighiooni peale läks siis tasub ära mainida, et Jeesus võitles just nendega kelelga meil käib tänapäeval see "suur sõda" ehk talmudi kummardajatega. Need inimesed ehk siis juhtuide järgi Parisheedeks kutsutud olid need keda Jeesus peksis välja templist ja need Parisheed olid kes tapsid Jeesuse ristilöömisega. Kui müütiline oli Jeesuse isik ja temaga seotus sündmused on erladi teema kuid see Jeesuse "rida" on sees Talmudis ja sellest nemad lähtuvad.

Lisaks veel täiendaks Ali juttu juutide ja natside seosest. Nimelt teenis natside juures armees ümmarguselt kuni 150 000 juuti. Riigiametites veel kuskil 10 000. Neid jagus isegi SSi. Näiteks SSi "posteri poiss" (mees võitleja keda kasutati reklaam posteril kui näidist "täielikust aarialasest") oli nimelt juut. Tollased saksa juudid teadsid täpselt MIKS neid laagritesse aeti - selat nimed valivad sionsitid omale välja inimesed kes võetkase kaasa "soojale maale" ehk Palestiinasse teised epavad leppima Ida alade steppide ja ehk isegi Siberiga heal juhul õnnestub sõita Madagaskarile mis oligi Hitlerile esmaseks plaaniks kuhu Euroopa juudid saata.

Seega enne kui lahmima hakata (see ei ole hetkel kellegile personaalselt) tasuks rohkem raamatutes tuhnida ...

5 comments:

Anonymous said...

"Loetakse, et kuni 90% maailma juutidest hetke seisuga on kazaaride järglased nagu üks eelkõneleja mainis. Kazaari kaganaat võttis vastu juudi usu"
Päris nii see ikka ei olnud. Juudid haarasid Kasaari kaganaadis võimu oma kätte ja moodustasid ja seal siis nii-öelda võimuloleva eliidi. Judaism ei tunnista ju juudi usku astumis. Juudiks loeti ainult seda, kelle ema oli juut. Peale Kasaari kaganaadi purustamist kujunesid mitte-judaistlikest kasaaridest hilisemate kasakate esivanemad. Segaverelistest, keele ema oli kasaar ja isa juut, kujunesid aga karaiimid.

Excubitoris said...

Siit tekib siis küsimus - kust need juudid tulid, et kazaaride üle võimu saavutada. Asi oli tipa teises järjekorras - eelkõige tulid juudi rabbid kes "nihverdasid" ülikutele (kes olid muideks enamuses viikingite ja keltide järeltulijad just nende haudasi leitakse sküütide nime all seal kandis koos rikkaliek hauapansustega) kaela babüloonia talmudi ning siis VÕIS tulla sinna ka mingi osa armeenia ja gruusia juute (mõlemaid rahvuseid loetakse nn ühtedeks "kadunud" hõimudeks") kuid põhimass oli ikkagi mongoli-türgi hõimud. Ülikud hiljem sulasid vana-slaavi ülikonda ning võtsid vastu ristiusu ehk siis vene õigeusu (enamik vene monarhe muideks olevat just selliste juurtega).

Kasakad EI OLNUD kazaaride järglased aga põhjapoolsed talupojad kes läksid sinna elama, et suurendada VENE mõju Lõunapoolstes piirkondades. Ei vaidle vastu, et segaabielusi oli kazaaride ja nende vahel kuid põhi mass oli ikkagi slaavi talupojad.

Anonymous said...

"kust need juudid tulid, et kazaaride üle võimu saavutada"
Ajaloolane ja etnoloog Lev Gumiljov on Kasaaria probleemist põhjalikult kirjutanud raamatus "Drevnjaja Rus i velikaja step" ja muudes teostes ka. Juudid tulid Kasaariasse Pärsiast Kaukaasia kaudu. Juudid ei nihverdanud kohalikule ülikkonnale judaismi kaela, vaid võtsid lihtsalt võimu vähehaaval kavalalt üle. Hiljem hakati ka Kasaarias elanud juute elukoha tõttu "kasaarideks" kutsuma. Päris kasaarid (kes moodustasid enamuse elanikkonnast) olid turgi rahvas, usu järgi valdavalt paganad või kristlased. Kasakad on siiski kasaaride järglased, kes hiljem muidugi põgenenud vene talupoegadega tugevalt segunesid.

Anonymous said...

Mina nüüd liigselt seda Lev Gumiljovi nii pimesi nüüd ka ei usaldaks. Tegu oli siiski oma aja poliitvangiga jutumärkides ja rohkem Laari suguse müstifikaatoriga, tahaks teada millistele algallikatele toetudes ta seda oma teoses väidab? Muidu jääb mulje, et tegelikult püüdis mees oma "looga" lihtsalt ashkenazi riigile juudi riigina mingit legitiimset müüti luua ja otseseid sidemeid Nõukogude Liiduga võimalikult palju hajutada!

Anonymous said...

Judaism on selline religioon, mis ei tegele misjonitööga. Juudid ei püüa goisid juudiusku pöörata. Ei ole kasaaridki selles suhtes mingi erand. Lisaks sellele olid ju kasaarid turgi rahvas, kes pärisnes Sise-Aasiast ja kes olid rassitüübilt pooleldi europiidid pooleldi mongoliidid. Ashkenaasi juute on ju geneetiliselt uuritud ja nende Lähis-Ida päritolu on väljaspool kahtlust, miski ei viita mongoliidsusele või pärinemisele Sise-Aasiast.