02 March, 2008

Postimees: Uuring: Clinton ja Obama on Ohios ja Texases võrdses seisus

Esiteks suhtleme inimestega siis PM-ga.

to isekene: nende toetuste nimel hakkavad tööle kohalikud VALGED. Need samad palju kirutud ja maha tehtud valged kes kannavad ühel või teisel viisil 70% USA maksukoormusest.

to sohni: kulla inimene - saa palun lõpuks ometi aru - see pole üldse oluline kas must või valge või naine. Valimised on juba ära otsustatud ning IGA kandidaadi (peale ühe kelle juurde jõuame kommi lõpus) meeskonda juhivad "mehed" ühingust nimega CFR (Council of Foreigner Relations) seega VAHET pole kes - poliitika jääb ikka samaks.

Tesieks PMile: mida mu silomad peavad nägema !!! PM on hakanud tähelepanu pöörama ka neile kandidaatidele kes ei kuulu CFR "leibkonda" - ettevaatlikult ikkagi aga kui nii edasi läheb siis selleks ajaks kui valimised juba LÄBI on siis ehk mainita ka nimepidi ära, et need teised kandidaadid kes koguvad alla 10% on tegelikult ÜKS MEES ja nimega Ron Paul kellest saab lugeda järgneva lingi tagant - tereronpaul.blogspot.com.

Juba see, et tema suhtes on pea igal valimiste etapil rakendatud valetamist, vassimist, häältega petmist ja totaalset vaikimist ja seda isegi siis kui tema ja tema meeskond suudavad rohkem kui keegi teine kandidaatidest peaks olema ESILEHEKÜLJE uudis. Mingitest mustadest kaugetest maadest kelledest sõltub Eesti jaoks sama palju kui hunti metsas huvitab kuidas teisel mandril karud paarituvad kirjtab leht usinalt. Kuidas EHK kuskil kedagi peatab sellest ka aga kuiodas AMEERIKAS sooritatakse juba üle poole aasta valimistpettust (räägin hetkel KÄIMASOLEVAST valimistest) sellest mitte ühtegi piuksu.

Mitte ajakirjandus aga peldikusein. Kas teil endal häbi ka on või ? Või olete juba nii südematunnistuseta, et ainult võlakirjad rahakotis motiveerivad teid millekski ??? HÄBI ....

No comments: