05 March, 2008

2008-03-05

Postimees: Kalle Muuli: Weimari vari

Niih lgp Kalle Muuli alustame ehk sellest, et sinu võrdlus -"...või Palestiina, kus rahvas valis võimule terroristid" on äärmiselt kohatu ! See sionistide pesa mis loodi isegi vastuseisus ÜRO resolutsioonile ON Palestiinas terrorist. Tappes ja vigastatud kohalikke elanikke juba 60 aastat ja sul jätkub IDIOOTSUST kutsuda Palestiinlasi terroristideks ??!! Kui sul jääb aga häbi ja ülbust üle - siis palun hakka kaebama oma idioodiks kutsumise üle - kontakti saad vajadusel blogi vahendusel...

Asjast lähemalt ehk - meenutad äkki sellist dokumenti kui Balfouri resolutsioon ning kelle abil ja kuidas see saadi ning mi seesmärgil. Siis ehk meenutad USA Kongressi Eriuurimiskomisjoni materjale sellest kes ja miks organiseeris 1920-30 aastate majanduskriisi ning selleni viinud 1MS.
Samuti ei tohi unustada pankur Rotchildi samme juba 1890ndatel aastatel Palestiinas maade kokku ostmist kohalike sionistide abiga - ning Briti Sõjaväe politsei arhiive kus asuvad kohtu ja uurimismaterjalid sionistide tegevusest Palestiina elanikonna suhtes ajavahemikul 1896-1948.
Samuti meenutaksid selliseid sionistide "suurüritusi" nagu King David Hotelli pommitamist, Briti Sõjaväe Politsei liikmete röövimisi ja tapmisi sionistide poolt, siis selliste terroristlike organisatsioonide nagu Haganah, Zum Leuvi ja Stern Gang loomist Palestiina territooriumil ja kudias need rühmitused alates aastats 1924 tapsid, röövisid ja vägistasid kohalikke elanikke ning ajasid kokku nende kaevusid, lõhkusid maha nende maju ja datlipalme. Kuidas seda kutsuda ??? Sõbralikuks "jalgpalli" matsiks juutide ja araablaste vahel ? Kusjuures selline tegevus jätkus ka peale 1948 aastat kui iisrael kuulutati välja ÜHEPOOLSELT eirates ÜRO resolutsiooni selle kohta, et uus riik peab hõlmama ka kohalike araablaste esindajaid.

Ja muideks, et asi veel TÄIESTI selge oleks siis ka selline fakt - kutsuda kohalikke palestiinalsi araablasteks ON vale. Tegu on siiski semiidi hõimudega KES EI VÕTNUD vastu Talmudi (juudi usku) vaid jäid just kristluse juurde. Kui iisrael loodi 1948 siis oli ümmarguselt 75% kohalikest just MARONIIDI kirstlased ehk siis need kes on elanud ja järginud SAMA usku juba alates ajast kui seal kõndis ringi Jeesus Kristus. Peale iisraeli loomist aga algas kõige otsesem genotsiid just nende vastu ning hetkel on maroniidi kristlaste osakaal alla 25%. Vot see on holokaust ja genotsiid ühes joones. Kuna põgenike laagris kadusid inimestel juured siis sündinud noored astusid islamisse kuna ainukesed kes neid aitasid olid neid ümbritsevad araabia riigid kus põhi usuks oli just islam.

Kui siia otsa lisada, et 90% peale 1896 (kui Rotchild hakkas seal maad kokku ostma) Palestiinasse saabunud "juutidest" olid kasaaride järeltulijad (loe Koestler - 13nes hõim/13th Tribe) aškenasid kes pole KUNAGI Palestiinas ja sellega piirnevatel aladel elanud siis on seal tegemist AINULT ÜHE rahvaga kes tegeleb terrorismiga ja see on juudid.

Seega ole palun korrektne oma refereeringutes teemasse mida sa kas ei valda või ei taha täpsemalt avada.

Mis puutub aga sinu analüüsi Venemaa valimistest siis ka see on suhteliselt elukauge ning "parimates euroopa demokraatia printsiipidest lähtuvalt poliitiliselt korrektne", kuid lähtuvalt sellest, et TÄPSED andmed Venemaalt mis näitavad "kes kellega" käib ja miks on keerulised tulema ning ei pruugi sinuni üldse mitte jõuda siis selles osas ma pikalt asja ei kommenteeri.

*********************************************************************************

Postimees: USA vabariiklaste presidendikandidaadiks sai John McCain


Huvitav kas Postimees VALETAB teadlikult või pole autor KORDAGI uurinud mis Vabariiklaste leeris toimub ???

Seda sõjareeturit (uurige palun lähemalt tema Vietnami sõja "vägitegusi") ning kobakäppa (uuriga kuidas "arenes" tal karjäär lennuinstruktorina kus lõi rekordi kui kõige enim lennukeid purustanud instruktor) pole veel kuhugi valitud. Lisaks Huckabeel on alles VEEL ÜKS kandidaat kes pole oma loobumisest teatanud ja ei KAVATSEGI seda teha - vähemalt nii väidab tema ja tema staap ja tegemist on sellise mehe kui RON PAULIGA.

MIKS aga press temast ja tema platvormist on vaikinud saate lugeda järgneval aadressil - tereronpaul.blogspot.com

Ja VEEL KORD küsin selle retoorilise küsimuse:

Kas POSTIMEHEL väljaandena ja kui ISIKUTE kollektiivina ei ole lõpuks ometi HÄBI VALETADA ja VARJATA FAKTE sellest mis maailmas toimub ? Räägime või AINULT hetkel käimas olevatest USA valimsitest kus Postimees on idiootliku järjepidevusega VAIKINUD seal toimunud valimsipettusest ja võltsimisest. Kas põhjuseks on see, et need KÕIK toimusid just Ron Pauli suhtes ? Just tema hääled jäeti lugemata mitmetes piirkondades ning just tema toetajad jäeti TEADLIKULT (videolõigus on kuulda kuidas partei funktsionäär jagab käsklust raadiosse ning ütleb, et kõik isikud kes on identifitseeritavad kui RP toetajaid EI TOHI Sisse lasta) ukse taha. Selliseid episoode on teisisga. Ningkuna need on jõudnud ka USA pressi sisi tekib küsimus mis on Postimehel ja tema staffil viga ? Iga Venemaa poliitiku viga ja eksimus võiendadkase suureks kui peerupall kuid USAs toimund vead ja eksimused vaikitakse maha ? Kuigi peab mainima, et ka USAst sõltub Eesti jaoks pea sama palju kui Venemaast - seega millest selline vahetegemine ???

Kas on keegi julge ja aus inimene veel säilinud PM toimetuses kes julgeb sellele AUSALT vastata ???

*********************************************************************************

Postimees:
Karoliina Raudsepp: Eestile ja maailmale on vaja muutust USA poliitilises kursis

Kuigi öeldakse, et kordamine on tarkuse ema ei VIITSI ma enam siia täna midagi pikka kirjutada. Sellist küündimatut soperdist annab otsida. Täielik võhik või pangandusoligarhide propaganda ohver. Õpi arene Karoliinake veel kuskil aastakest nii kümme. ja hoia vahepeal suukene ilusti kinni näed targem välja. Poliitilise analüüsiga EI TOHIKS keegi tegeleda kes pole vähemalt 10 aastat selle "sita" sees olnud ja sina tibike ei ole seda kindlasti mitte.

Et kordamine tuleb siiski ära täha annan 2 linki - lugege ja mõtelge elu üle järgi.

kirstunaelad.blogspot.com ja tereronpaul.blogspot.com
*****
to , 05.03.2008 10:13: Arvamust avaldatakse kritseldades peldikuseinale, või koos joomasõpradega peolauataga.

Kui inimene kirjutab loo ühte Eesti suuremasse lehte (vahet pole, et asi jääb vast ainult online versiooni) siis pole tegu ainult ENDA arvamusega vaid ka VÄLJAANDE arvamusega. Pealegi üks asi on arvamus teine aga ANALÜÜS mida autor üritab kirjutada kui väidab, et "Tulevase politoloogina jäi mulle artiklis pisut vajaka konkreetsemast analüüsist." siis PEAB ta tegema analüüsi mis viitab FAKTIDELE mitte arvamustele.

*********************************************************************************

Postimees: Evelin Ilves paneks puuetega lapsed tavakooli

Ei hakka seisukohta võtma Pr. Ilvese enda vaimse seisundi kohta kuid olles kergelt kursis mis toimub USA haridusasutustes kuhu erivajadustega lapsed on "sisse" lastud siis võtaks sõna küll.

Võimalik, e tisegi mõnedele toimub muutus paremuse poole kuigi keksmiselt mingit suurt nihet näha ei ole. Kuid hoopis hullem on vastupidine efekt - ehk KARDINAALSELT LANGEB tavaliste õpilaste edukus kes õpivad koos erivajadustega lastega. Mul on isiklikult kahju neist inimestest kellele saatus on mänginud sellist "vingerpussi" kuid nende pärast ei pole veel kannatama KOGU ülejäänud ühiskond.

Ma ei kahtlegi, et keegi ei taha mind uskuda aga kerge ja kiire otsing google vahendusel annab hunniku materjale mis näitavad suhteliselt üheselt, et negatiivne mõju klassis on suurema mõjuga kui positiivne. Halva käitumisega õpilane provotseerib oma käitumisega KOGU klassi ja tihti lausa ka paralleel klasse - hea käitumisega (ja edukat) õpilast ei pane tihti peale pedagoogi KEEGI tähele.

Seega selline nunnu poliit korrektsus sobib küll Presidendi prouale aga nii palju mõistust peaks seal peanupus ikka olema, et teha vahet REAALSEL kasul ja lihtalt nunnul meeldida tahtmisel. Kahjuks KA SEE proua sõnavõtt ei tõstnud tema "reitingut" mitte ühegi punktiga. Paar sellist veel ja tema reiting on jäädavalt miinustes.

*********************************************************************************

DELFI: Clinton rebis Obamale järele

OK - üritame siis ka:

1.Barack Hussein Obama ema oli juudist radikaal juba tema vanemad olid padu vasakpoolsed ja leidsid, et USA peaks hävitama ja selle asemele looma NSVL taolise riigi (otsi - Chicago Tribune - Osama: Life as Legend). Ema käis ja rändas USAs ringi ning leidis Husseini isa kes oli Keeniast põgenenud kuna seal oli tal paar naist kes nõudsid ülalpidamist. Hiljem sinna naastes istus too mees kinni ka petturluse eest.
Barack Hussein Obama kasuisa oli aga philipiinlane (või kuidas seda ka õieti kirjutatakse) kellega tema ema abiellus. Sellesse ajajärku jääb ka tema koolitus islami koolis. Seega HARIDUSELT ON ta moslem. Tema isa oli moslem.
Kristlikku kasvatust EI OLE see mees saanud mitte päevagi sest juudi perekonnas ON KEELATUD kristlik õpetus ja tema ema OLI kombeid suhteliselt rangelt järgiv juut.
Järeldused tehke ise.

2. Tema suhted "kirikuga" on sellised, et ta kuulub USUÜHINGUSSE (mitte kirkusse) mis koosneb ERANDITULT kohalikest neegritest ning on radikaalse iseloomuga. Sama usuühing on SIIANI FBI uurimise all kuna nad on korduvalt kutsunud AVALIKULT ülesse muutma vägivaldselt USA riigikorda (a'la NSVL) ning kutsunud ülesse hävitama KÕIKI maailma valgeid pidades neid kõikide hädade allikaks(ise enda idiotism on neil aga jäänud 2silma vahele)...

3. Barack Hussein Obama on jäänud vahele skandaalidega millesse on segatud pedeskandaal koos narkotsiga (otsi: Sinclaire connection) ning ka ebaseaduslikud kampaania rahastused ja tema enda pehmelt öeldes segased kinnisvara afäärid millede käigus omandas ta omale "mõisa" seal kuskil "popis" eeslinnas.

ERILISELT to AF;
4. Mis aga puutub tema "paremusse" kui USA ja ka "vabamaailma" liidrisse teiste samasuguste värdjate eest nagu Clinton ja McCain kes ka samasse ametisse trügivad siis sellist EI OLE OLEMAS. Kõiks see seltskond on paras paar omavahel ning oma "sõprust" Eesti ja eestlaste suhtes "etendatakse" vaid selleks, et sinusugused "kasulikud" idioodid ehk naiivikud (loodan seda TÕSISELT sest kui sa peaksid olema näiteks teatud ringkondade PALGALINE agent oleks asi lihtsam) arvaksid just seda põhku mida sa suust välja ajad.
Neid inimesi EI HUVITA ei eesti rahvas (rääkimata muudest rahvastest) ega riigid vaid ainult ENDA ISIKLIK heaolu ...

Kui sa sellest pole aru saanud on mul sinust tõeliselt kahju. Obamast, McCainist ja Clintoni mutist saab lisa lugeda all pool lisatud linke järgides.

a)kirstunaelad.blogspot.com
b)tereronpaul.blogspot.com <--- ainuke adekvaatne MEES kelle isik suudaks midagigi ära teha USA ja maailma päästmiseks.

No comments: