07 April, 2008

DELFI: Kristlik sionist abistab Iisraeli 6 miljoni dollariga

kabalist, 07.04.2008 12:45
http://christianparty.net/talmudprecepts...
judaistid kristlastest


Sara, 07.04.2008 12:57
pole mõtet raha raisata,JERUSALEM läheb nii kui nii põhja,upub ära,miks nii loll otsus????nii kui nii on kõik rahad ja varad juutide käes,miks juurde noritakse,kas täiesti läbi omadega,liiga palju raisatakse ja elatakse mõtetut elu

ABEL, 07.04.2008 13:01
to kabalist,mõlemad on ülihirmsad ja jõhkrad,mõlemale kadumist soovitada ja suunata

õilis, 07.04.2008 13:15
tegu. Iisrael jääb igavesti püsima,see on enam kui kindel.Häbisse jäävad selle vastased ja teotajad.Igaüks annab oma vastuse kord oma sõnade ja tegude eest.

MUIG, 07.04.2008 14:08
Hagee võiks vaevaks võtta ja uurida, kes ta Likudi ideoloogiliste juhtide jaoks on - loll orjast goi, kes toob peremeesrahvale raha. Aga samas, võib-olla ongi see Hagee massohist?

Tegija, 07.04.2008 16:01
Abistab miks????, israel pole vaene riik, sama teeb ka USA, ma ei saa aru MIKS??????????????????????????? ???.

midaiganes, 07.04.2008 16:03
ainult mitte moslemeid..

to midaiganes, 07.04.2008 17:10
http://www.jewwatch.com

Miks siis külvatakse taas juudiviha?, 07.04.2008 17:48
Miks 'sionist' delfi? Milleks sellised epiteedid???

Siis võiks ka väita et Pronkssõduri teisaldasid Eesti "äärmuslased", ilged natsionalistid - shovinistid. Milleks?


nuhkija.blogspot.com, 07.04.2008 18:18
Nagu lasteaed ausõna - kasutage korraks ka Googeli abi ning kirjutage sisse otsingu sõnad mida kaagutades arvate ennast nii targad ja nunnud olevat.
Siis näete, et kõik pole kuld mis hiilgab ning suurim terroririik pole mitte see keda siin mainitakse - uuriga mis organisatsioonid olid Haganah, Stern Gang, Irgun ja kelle poolt ning MILLAL nad loodi?

Uurige millise lepingu tegi Isake Kremlis iisraeli peaministri Golda Meiriga relvastuse müümise osas Araabia riikidele?

Uurige KES elasid (etniline ja religioonne koosseis) Palestiina aladele ENNE 1948 aastat ja eriti enne 1921 aastat?

Uurige mida tähendab Yeshiva kool , sayanim, ja kes on iisraeli suurim nafta importöör - kohe peale selle nafta hulga mis Iraagist varastatakse "koalitsiooni jõudude" kaasabil. Milliseid naftajuhtmeid ehitab iisrael hetkel Iraagis ja kes neid valvab ?

Loomulikult ei maksaks unustada ka seda kes rahastas Ida-Euroopa aškenazi juutide ümberasumist tolassesse Palestiinasse juba 1890 aastal ? Kes oli see rikkur kes ostis selat oma raha est maad ja kes "annetas" "oma" maa tüki Knesseti ehitamiseks ?
Äkki tuleb siis tuttav ette, et sama mees (ehk ühe perekonna võsud meesliini pidi) oli ka see kes rahastas Marxi ja Engelsit ning Leninit-Trotskyt ?

Kui te suudate need küsimused ühendada siis ehk teie silmaring avardub ja saate üle selelst mitu tuumapead kellegil on ja mitu lippu keegi põletas - need on KÕIK butafooria tegelik mäng kõib natuke kõrgemal tasandil ...


to Miks siis külvatakse taas juudiviha?, 07.04.2008 19:56
Sionism on rahvusvaheline juutide poliitiline liikumine, mis toetab juutide kodumaad Iisraeli maal.

Liikumise asutas ametlikult Austria ajakirjanik Theodor Herzl 19. sajandi lõpus, kuid see pärineb juba varasemast ajast. Liikumise peamiseks edulooks on Iisraeli riigi loomine 1948. aastal, mis on maailma ainuke ja esimene moodne juudiriik.

Sionistlik liikumine on tänapäeval Iisraeli riigi ja valitsuse toetusorganisatsioon.

Encyclopedia Britannica kirjeldab "sionismi" kui „juutide rahvuslikku liikumist, mille eesmärk on juutide rahvusliku kodumaa loomine Palestiinasse – juutide algsele kodumaale – ja selle toetamine.

The American Heritage® Dictionary of the English Language, neljas väljaanne kirjutab, et sionism on „juutide liikumine, mis tekkis 19. sajandil vastuseks kasvavale antisemitismile ning soovis taasluua juutide kodumaad Palestiinasse“.

Sionism põhineb usulisel traditsioonil, mis seob juudid Iisraeli maaga, kus usutavasti arenes juutide rahvus välja ajal, mis jääb aastate 1200 e.m.a. ja 70 m.a.j. vahele.

Kuigi sionism põhineb religioossel traditsioonil, oli moodne liikumine peamiselt sekulaarne ehk ilmalik.

Pärast holokausti sai sionismist peamine juutide poliitiline liikumine.

Sõna „sionism“ tuleneb sõnast „siion“ ehk „zion“ (heebrea keeles: ציון, Tzi-yon), mis oli üks Jeruusalemma ja Iisraeli maa nimedest pühakirjas. Austria juudist kirjastaja Nathan Birnbaum oli esimene, kes hakkas kasutama seda juudirahvusluse terminina.


nuhkija.blogspot.com, 07.04.2008 20:28
Lisaks veel sellest härra Herzlist - ehk siis kodanikunimega Benyamin Ze'ev kes lisaks sionistliku liikumise loomisele kompileeris ka selle palju pahandust ja segadust tekitanud raamatu mida tuntakse lühidalt Protokollide nime all. Peaks ka ära mainima, et enamuse ajast oma elust elas ta pankur Rotchilide käest saadud rahast sest ajakirjanikuna oli ta suhteliselt vilets ning see karjäär ei olnud tal eriliselt edukas.

Unustasid veel mainida, et see sionistlik liikumine on "tänud" oma relvastatud "tiivale" ja pankur Rotchildi perekonna rahastamisele juba alates aastast 1896 Pühal Maal tapnud, mürgitanud, mõnitanud, näljutanud ja sooritanud genotsiide rohkem kui juute kunagi on maailmas elanud. Vastavalt Briti Sõjaväeadministratsiooni (Pealestiina oli tollal Briti Mandaadi all) Politsei juurdlusrühma toimikutele sooritasid juudi terroristid oma esimese relvastatud rünnaku just sellel aastal ühel ööl kahele Palestiinas asuvale KRISTLIKULE külale. Tappes kõik ning vägistades ene tapmist hulga naisi ja LAPSI - noorim vägistamise ohver oli 8 aastane tüdruk.

Lisaks peab mainima, et sionsitliku liikumisega on ühinenud eelkõige nn aškenazi juudid ehk need juudid kes on pärit Sküüdi steppidest Volga alamjooksult ja Musta ning Kaspia mere vahelt. Seega pole sellel "seltkonnal" ABSOLUUTSELT MINGTKI õigust oma elu Palestiinas sisse seada. Hetkel on iisraeli etniline koostis umbes selline (juutide osas) 80% aškenazid 17% Aasia ja Aafrika (peamiselt Etioopiast) juudid ning viimased 3% on siis EHTSAD juudid ehk nende semiitide järletulijad kes ON elanud Palestiinas nö "aegade algusest" peale.
Kõik need arvud on kontrollitavad näiteks sellise raamatu vahendusel Arthur Koestler - 13 hõim (Thirteenth Tribe).

Siit edasi - nagu mitmed juudiorganisatsioonid (DaatEmet, Neturei Karta jt) on ütelnud on sionistlik liikumine teinud juutidele rohkem kahju kui kasu. Ka need ütlemised ei ole saladus ning kergesti leitavad netist koos viidetega algallikatele Googeli abil. Lisaks kõigele muule on sionistlik iisrael eriliselt fasistlik (enne kätega vehkimist alustades uuri palun fašisimi mõistet) riik kus tööstus on allutatud riigile ning elanikud on allutatud tööstusele. Ka on see riik VÄGA represseeriv KÕIKIDE juutide vastu kes ei tunnista selle riigi ametlikku poliitikat. Ja maasikaks "tordi" tipus oleks ehk see, et KÕIK riigijuhid (PM kuid ka mõned Presidendi) on endised terroristid sellsitest kurikuulsatest rühmitustest nagu Irgun Zum Leuvi, Stern Gang ja Haganah.

Lõpetuseks ehk nii palju, et sionistlik liikumine on inimkonna mõistes KÕIGE ohvriterikkam liikumine sest ei maksa unustada, et ka kommunistlikud tegelased olid juutidest sionistid - selle väikese erinevusega, et oma riigi tahtsid nad luua Venemaa asemele. Sisuliselt KÕIK 1917 aasta revolutsiooni tegelased olid seotud Herzliga nii või naa pidi ja võtsid oma liikumisele aluseks JUST tema ideoloogia. Marxism oli lihtsalt ilus kogum sõnu mille taha ennast peideti.

No comments: