17 July, 2008

Delfi: McCain Obamale: tean, kuidas sõdu võidetakse

McCain Obamale: tean, kuidas sõdu võidetakse

Esiteks natuke sellest McCainist: tema "kangelaslikkusest Vietnamis oli juba juttu. Lisaks veel seda, et tegu on mehega kes on siiani kuulus kui rekordiomanik kes suutis lühikese teenistuse ajal õhujõududes lõhkuda 5 lennukit. Tema teenistus kaaslased KOGU teensituse ajal ning õpingu kaaslased WestPoindi sõjakoolist ning ka kaastöötajad USA Kongressist on öelnud on tegemist on egoistliku ülbikuga kelle intelligentsus jätab soovida. Lisaks saab teemast lugeda ka aadressi - tereronpaul.blogspot.com vahendusel.

Nüüd natuke sõdadest.
Õigus on neil kes väidavad, et USAs saab olla sõjas ainutl siis kui selle on Kongress välja kuulutanud ning peale 2Ms pole seda tehtud. Siin juures on neil inimestel aga jäänud 2silma vahele üks pisikene detail - USA Kongress kuulutades välja sõja ei ole seda kuulutust siiani tühistanud. Seega on USA Presidendil ainuisikuline õigus saata USA sõjaväge kuhu iganes ja tegema mida iganes. Asi on selels, et see kuulutus oli seadusega pahuksis, kuna vastavalt Põhiseadusel peab kuulutus olema KONREETNE ning RIIGI ja/või RAHVUSE põhine ning seotud ka ajaliselt ning ruumiliselt. Ehk siis kui sõda kuulutatakse siis peab ära märkima selles dokumendis millistel tingimustel selle "ürituse" aeg lõppeb ning Kongress peab selle ka LÕPETAMA oma resolutsiooniga. See sõjakuulutus aga oli üldsõnale - a'la - USA Presidendil on õigus võidelda IGAL pool maailmas kuni võiduka lõpuni.

Lisaksin veel väikese arutluse nendest kampaaniatest sõdades mis on toimunud ja toimuvad tänase päevani.
Suhteliselt naiivne on neid siduda mingi müütilise IDA-LÄÄNE konfliktiga. Tegemist oli puhtalt MAJANDUSLIKE konfliktiga mille eesmärgiks oli USA hõivamine bolševistliku ideoloogia poolt. Kui me vaatame neid isikuid kes istuvad praegust USA riigitüüri juures (nn neoconnid) siis tegemist on lihtsalt ülesse haibitud kommunistidega. Samade ideoloogiliste alustega milledele toetudes võeti omal ajal "üle" ka Venemaa. Isegi ISIKUD on sama vereliini pidi sinna läinud kes omal ajal rüüstasid Venemaa ja seda alates Chertoffist, Brezinskist ja mitmetest teistest. Näiteks praegust töötavad USA Sisejulgeoleku Minsteeriumis "nõuandjatena" endised Vietnami, IdaSaksa ja ka NLiidu KGB ja selle derivaatide ülemused. Näiteks seePatriot Act oli kirjutatud kommunistliku Vietnemi endise sisejulgeoleku juhi poolt.
Praegust USAs üritatakse käibele võtta sellest asja nagu RealID - selle juurutamise rühmas tegelevad endise STASI asejuht ja ka KGB sama suuna ülemus.

Kõik need konfliktid olid vajalikud selleks, et saada KÕIK need inimesed (Perle, Abramovits, Cheney jne jne) kohtadele kust neid on võimalik "puksida" nii valitsusse kui ka Valgesse Majja.

KOGU nn "külm sõda" pettus selleks, et kõikides riikides võtaksid inimesed vastu kommunistliku seadusandluse koos inimlike vabaduste piiramisega. Selle tulemusena moodustakase ELiit mis saab tulevikus hõlmama KOGU EUroopat ning Stalini unistus täitub - natuke küll teise nurga alt aga tähtis on ju TULEMUS.

No comments: