27 July, 2008

Postimees: Laulja Joel Steinfeldt pääses seksuaalkuriteo kahtlusest

No niih - seekord siis rahvale aruteluks selline lik´videeritud kommentaar;
Postimees: Laulja Joel Steinfeldt pääses seksuaalkuriteo kahtlusest.

Tsiteerin: "Tuntud laulja Joel Steinfeldt pääses kuriteotõendite puudumise tõttu alaealise poisi seksuaalse ahistamise kahtlusest, kuid on siiski jätkuvalt kriminaaluurimise all." - tsitaadi lõpp.

Esiteks artikli sõnastusest. Kodanik Steinfeld EI pääsenud mitte kahtlusest vaid süüdistuse esitusest. Kahtlus püsib siiani. Õige sõnastus oleks kõlanud umbes selliselt - "pääses süüdistusest tõendite puudulikkuse tõttu".
Äkki suudaks PM omale sebida mõne krimi reporteri kellel on ELEMENTAARNE arusaamine juriidilisest keelest ning kes siis vaataks sellised nupud kriitilise pilguga üle. Sellisest vääralt kirjutatud uudise nupust võib PM saada rutem mõne nõrganärvilise "prominendi" käest kohtukutse kui mõne kahe-kolme mõttelise kommentaari eest milliseid PM kiiruga "ära sebib".

Teiseks kodanik Steinfeldist. Mõned kümnendid tagasi rentis ta omale korterit Kalamajas ning ainult pime, kurt ja idioodist naaber ei teadnud, et ta "sebib" sinna omale poisse. Kuna aga ajad olid teised ning poistele sebitud materiaalne meelehea (ja ega siis kõik vänta tunda saanud) ei tekitanud minu mälu järgi ühtegi suurema kõmuga kohtujuttu.

Siin tekib huvitav dialemma - mingi ajakirjaniku onu kes omale igasuguseid pilte netist sebis (kas uurimiseks nagu väitis ta ise või ka siis erutuse stimuleerimiseks jäägu siis hetkel lahti arutamata) sai minu mälu järgi reaalset vanglat, kui kodanik Joel kes on isegi kohaliku Politsei teada aastaid tegelenud noorte poiste pilastamisega ning nende psüühika rikkumisega on ikka pääsenud "tõendite vähesusega" ???

Tekib küsimus - mille poolest on siis Joel parem või hullem on ? Tegeleb tema ju REAALSELT pedofiiliaga ning tema kinnipanemist takistab ainult ÜHE korraliku Politseioperatsiooni läbiviimine. Kuna ta ON juba kord süüdimõistetud siis teha varjatud jälgimine - lindistus seadmed korterisse ja kogu lugu. Teinoneni saab KAPO küll "vahele" võtta (esitades naeruväärseid süüdistusi mis ei lähe kokku tema reaalse tegevusega) aga REAALSELT isikut kes tegeleb kuriteoga mitte. Kas peab küsima, et KES ja MIKS kaitseb Steinfeldi ???

No comments: