04 May, 2007

Raul Valgiste: Vabastaja aupaiste hääbumine

Üllatav on lugeda, et ka "meie" pressis on hakatud avaldama materjale mis näitavad kuidas sõda tegelikult hakkas. Stalinil OLI plaan vallutada Euroopa ja hiljem maailm. Autor oli välja jätnud näiteks sellised pärlid nagu NL autrorite endidte sulest ilmunud üllitistes kus ohvitserid avasid ümbrikke salajaste plaanidega sõja puhuks ja sela kirjas kuhu tuleb minna Poolas-Saksamaal ja Prantsusmaal. Lisaks olid veel miljon muud psisiasja mis kokkupannes näitavad, et Stalinil oli tõsine plaan vallutada Euroopat ja selles kontekstis peaks pidama Aadut hoopis meie tsivilisatsiooni päästjaks. Kujutage ette kui Jossif oleks vallutanud Euroopa siis hetkel oleksime KÕIK Siberis maaki kaevandamas mitte siin kilkamas.

to KratsiKukalt - Jossifi missioon oleks olnud tunduvalt kiirem. Ei maksa unustada NL kallaletungi juba 1923 aastal Rokossovski (oli vist tema) juhtuimisel kus pea KOGU NL ratsavägi suundus "appi" bolsevsitliklele jõududele Saksamaal. Poola Armee oli see kes purustas oma Ratsaarmee juhatusel need punased vallutajad.

to Toivo: Mia ümberkirjutamist ??? Kui ajalugu vabastada bolsevistlikust propagndast siis see on teene inimestele. TÕDE ei kao teda suudetakse mingi aeg varjata kuid mitte igavesti.

to ellen: Ole pai tüdruk ja tee vahet venealstel ja bolsevistlikel tibladel. Olen ise Veneamaal olnud ja elanud (1985-87) ning ütlen julgelt, et enamik venerahvast on südames meiega. Nad EI taha mingit konflikti ega kaklust.
Põhiline on see, et tuleb arvestada, et Venemaa VALLUTATI bolsevike poolt 1917 aastal. Seega on paljusi venelasi juba 90 aasta jooksul ajupestud ja mõnitatud. Bolsevike eestvedamisel tapeti kuni 60 miljonit (60 000 000) ja sinna otsa lisandub veel miljonid kes tapeti nn Sõbralikes Liiduvabariikdes elavaid inimesi - sinna Sõbralikesse Liiduvabariikidesse oli ka meil "ÕNN" ohvriterikkalt alles hiljuti kuuluda.
Et asi selgem oleks soovitan tutvuda sellise weebisaidiga nagu www.ihr.org ja uurida kes olid need inimesed tegelikult kes purustasid Venemaa ja tegid sellest sellise agressivse mülka nagu ta on praegust ....
Vaadake ja uuriga selliste inimeste nagu Lenin, Stalin ja Trotski aka Bronstein tautsa ja nii mõnigi asi saab selgemaks. Samuti soovitan uurida kuidas on omavahel seotud sellised raamatud nagu Marxi "Kapital ja püharaamat nimega talmud ...
------
Tõde on seal olemas - tuleb ainult lahtiste silmadega ringi käia.

No comments: