06 May, 2007

Vilniuses kavandatakse uut Balti ketti

lõppu siis ka sellise remargi - Iga sündmuse uurimisel tuleb esitada 2 küsimust: 1- kellele on see kasulik ja 2- miks see toimus, kus on juured.
Küsimusele nr1 ma arvan on vastus niigi selge. Kuigi leian isiklikult, et sõnu "venelane j venelased" ei oleks päris õige kasutada. Miks küsitakse kindlasti ! Nohh ise küsin ise vastan ja vastates sellele küsimusele jõuamegi vastusele mis hõlmab teist küsimust kus on selle asja juured.
Arvan, et kellegil ei ole kahtlustki, et see üritus lõhnas läbi ja lõhki NSVL "parimates" traditsioonides propaganda ja organiseerimise osas. Seega tuleb vaadata kes olid need isikud kes lõid NSVLiidu.
Pole kahtlustki, et peamised "kahtlusalused" on Lenin ja Stalin. Kuid ei tohi unustada, et selle revolutsioonilise liikumise tuumiku moodustasid ka teised peale nende nagu Trotsky, Kaganovits Dzresinsky ja mitmed teised.
siia juurde huvitav fakt - kui 1917 tõusid ülesse Kroonlinna madrused ning oleks äärepealt kukutanud verisulis (otseses mõttes lausa) bolsevike valitsuse kui neid poleks välja aidanud otse Ameerika Ühendriikidest saabunud auriku Christianoff pardal olnud 297 löögirühmalst kes olid saanud parima koolituse ning suure koguse relvi - ka muideks tollal suhteliselt haruldasi kuulipildujaid - Trotsky juhtimisel. Ära polnud unustatud ka finantskülge - Trotskyl oli kaasas kuni 50 000 kuldrubla - see raha võrdus umbes tänapäevase Viking loto mitme nädalase jackpotiga ja enamgi veel.
Samuti on huvitav vaadata kes finantseerisid neid bolsevikke. Abistajate ridades olid tollased suurimad pankurid JPMorgan, Rotchild, Kuhn&Loeb ja veel mitmed teised. Tekib huvitav küsimus miks pankurid kapitalistid rahastasid bolsevike revolutsiooni mis lubas kõik pankurid likvideerida ?
Natukene ajalugu studeerides selgub, et pankurite armastus bolsevistlku ideoloogi a suhtes läheb välja selle läteteni ehk siis nimede nagu Marx ja Engels.
Marx oli noor ja mitte vaene poiss - keskmiselt rikkam oli ka tema perekond. Aga ühel hetkel otsustas kirjutada Das Kapitali ja Kom.Partei Manifesti. Aga selliseks asjaks vaja ju raha - perekond ei toetanud seega tuli appi sõbralik panga onu Mayel Amchel Rotchild.
Eriti huvitavaks läheb asi siis kui hakata vaatama, et kõik need bolsevikud ja pankurid olid juurtega pärit sellisest piirkonnast Venemaal nagu Pale Of Settlement. Samuti kattusid nende pankurite, kirjatsurade ja revolutsionääride perekondlik, rassiline ja rahvuslik kuuluvus .....

Seega - 1917 aastal toimunud revolutsioon EI olnud rõhutud masside ikete heitmise üritus aga teatud kindla pisikese KLIKI õnnestunud katse kukutada Venemaal tsaarivalitsus ning protsessis hävitada võimalikult palju venelasi. "Saagiks" hukkunute näol said nad nii kuni 60 miljonit veneinimest (pluss kokku ligi 10 miljonit muud euroopa rahvuste liikmeid - eestlased, poolakad jne) alustades loomulikult haritud kihtidest (meenutage sündmusi Eestis, küüditamine ja muud repressioonid) seega toimus kõik need viimased 90 aastat venelaste mõnitamine ja nende allutamine propagandale mis tegigi väga paljudest neist sellise lumpeni ja tiblad keda me nägime laamendamas Tallinna tänavatel, just selle 1917 aasta bolsevstliku revolutsiooni tulemust nägime ründamas Eesti saatkonda ja Rootsi saadikut.

Need EI ole venelased - korralikud intelligentsed venelased on võtnud sõna meie ja meie ideede kaitseks - et inimestel tekiks selgem pilt mis toimus Venemaal 1917 kuni 2007 soovitan lugeda Solsenitsõni raamatu "koos 200 aastat". Kahjuks on antud raamatut võimalik saada ainutl vene ja saksa keeles. Inglise keelsed kirjastajad ei ole julgenud seda trükkida kohkudes tagasi seal toodud faktidest mis seovad bolsevikud ja rahvusvahelised pankurid.

No comments: