17 May, 2007

Uus sünagoog pani juudid tantsima

Nii nunnu poliitiliselt korrektne jutuke - aga miskipärast ei meenuta keegi seda, et iisraeli riik moodustati 1948a ebaseaduslikult ja mitte järgides ÜRO resolutsiooni mis seadis tingimuseks ka kohalike kristlaste (60%) kohalike musulmanide (20%) osalemist loodava riigi valitsus aparaadis.
Nüüdseks on saanud alla 10% kohalikest ortodoksetest juutides (keda on ikka nii 10%) aga kuini 60% juute 10% kristlasi ja üle jäänud on musulmanid. Järeldused võib igaüks ise teha. Samuti ei tohiks unustada seda, et sionistlik liikumine lõi oma esimesed terrori rümitused Irgun Zum Leuvi ja Haganah juba aastatel alates 1921. Nende rühmituste põhieesmärk oli kohalike araablaste terroriseerimine ning terrori tegude läbiviimine ka kohaliku Briti administratsiooni vastu - meenutagem King David Hotelli õhkimist Irguni poolt.

Mis aga puutub "tarkusesse" ja vastupidavusse siis mõlemad on seotud rohkem nõukajast tuntud väljendiga RINGKÄENDUS.
Sellest on isegi aru saanud USA (ja mitmetest teistest riikidest kahh) akadeemikud ning selle kohta kirjutati uurimitöö mis näitab, et USA aktiivne "tegevus" Lähis-Idas on seotud otseselt iisraeli poolsete juhtnööridega.

Samas pisikene küsimus majandus huvilistele - miks loetakse iisraeli maj. arenenud riigiks kui peale 2MS loodi kogu infrastruktuur Saksamaalt, Inglismaalt ja USAst välja pumbatud rahadega ?

Mul ei ole otsest vaenu juutide kui rahvuse suhtes aga mind teeb ettevaatlikuks nende promomine kui maailma "kõige, kõige ja kõige" rahvus ?!
Eestlaste turjal istus juba viimased 45 aastat üks "kõige, kõige ja kõige" rahvus kellede kasutusel olev ideoloogia mida järgiti on siis nüüd meie uute peremeeste loodud - uurige ajalugu kes olid need isikud kes panid aluse bolsevismi ideedele ja siis kes olid need isikud kes ALUSTASID ja JUHTISID bolsevistlikku liikumist ....

********************************************************************************
mhmm
17.05.2007 11:28
mind ka nagu huvitab, et Metsaloom nagu ise pärineb karaiimidest kannab seda mütsikest aga mida kuradit TartuKommunist sealt otssib ? lakub uute peremeeste taldu ?

********************************************************************************

lugemishuviline
17.05.2007 11:35
huvitav kas sela peitu viidud toorarullides on ka need "pühad read" - "mitte juut on võrdne eesli tagumikuga, juut kes tapab mitte juudi on teinud jumalale meelpärase teo, kõik teised rahvad on loodud juute teenima, juut võib olla vahekorras tüdrukuga kes on saanud 3 aastaseks ja päev, poisga tohib magada kuni tema 9aastaseks ja 1 päev saamiseni, kui mitte juut saab lugema juudi pühakirja siis on iga juudi kohus see isik tappa ....

tahaks ka kohalike juutide juhiseid lugeda ? huvitav kas lasevad ?

No comments: