11 November, 2008

Postimees: Abdul Turay: väike valge riik ja must president

LINK: Abdul Turay: väike valge riik ja must president.

Tallinnas resideeriv Briti ajakirjanik Abdul Turay kirjutab, et enamikul eestlastest on mustanahalistest väga vanamoelised arusaamad.

See ei ennusta Eestile head. Enamikul eestlastest on mustanahalistest väga vanamoelised arusaamad. See ei tähenda, et eestlased oleks mingid erilised rassistid – seda nad kindlasti ei ole –, aga nende arusaamad pärinevad aastakümnete tagant ega ole sealtpeale muutunud.


*****************************************************************************

Kuule abdul - ma ei tea kudias neegritel on Aafrikas kombeks, kuid valged inimesed siin Eestis on harjunud lugema ja seda ka INTERNETI vahendusel. Seega EI OLE meile uudiseks uuemad trendid neegrite käitumises nii Ameerikas kui ka Euroopas rääkimata Aafrikast.
Et asi ka sulle selgeks saaks ning ei oleks tegu nagu tühja õhu loopimisega siis toon mõned näited.

AAFRIKA: 2 riiki mis olid valgete võimu all olles 2 KÕIGE rikkamat riiki ehk siis LAV ja Zimbabve on muudetud "vabaduse" aja jooksul hullemaks getoks. Inflatsioonist ma parem ei räägigi. Elektrit jagatakse mõned tunnid päevas. Enamuses on kaubandus keskused suletud, need vähesed mis avatud on pool tühjad nii kaubast kui müüjatest meenutades NSVL kaubandust just enne selle kokku kukkumist. Ja need on alles õied - teistes riikides mis ka koloniaal valitsuste all õitsesid on olukord sama hull kui mitte hullem. Kuritegevuse "õitsengust" ma parem ei räägi. Lisan lingi mille vahendusel saavad ka teised tutvuda Aafrika igapäeva eluga:
africancrisis.co.za/Home.php

AMEERIKA: Põhiliselt elab enamik P.Ameerika neegritest sotsiaal abist ning tänu seadustele mis määrab, et neid peab EELSITAMA riigi ja muudele töödele võtmisel elavad nad enamuses riigitööst ehk samuti sotsiaal abist. Tulles kuritegevuse juurde toon näitena üheilmekaima statistilise aruande aastast 2005 mis on avaldatud FBI kodulehel. Sellel aastal vägistas keskmine neeger 37 000 keskmist valget naist, vastupidiseid juhtumeid kus keskmine valge mees vägsitas keskmist neegrinaist oli 4 NELI juhtumit. Sarnane trend käib aastast aastasse ning on TÕUSUTEED ja seda eriti musta kuritegevuse osas valgete suhtes. Mustad ületavad valgeid KURITEGEVUSE osas KÕIGIS kateggooriates peale korporatiiv kuritegude ehk siis nn "valgekraede" tegevuse nagu börsi pettused ja sellised.
Kui mõni geenius toob esile aga "mineviku varjud" ehk siis lintšimise siis teadmiseks, et lintšiti KURJATEGIJAID ning KOGU selle aja jooksul on registreeritud 2200 neegrit lintšimist ja üle 10 000 valge mehe lintšimist.

EUROOPA: Kuna see jupike emakest Maad on meile lähemal siis toon ainult kiired viited, muidu on trendid samad mis USAs ja Kanadas. Kuritegevuse kasv, elamine sotsiaal abist, seaduste peale surumine mis seab eelisolukorda immigranid kes on tihti ka illegaalsed. Eraldi lisaks siia ka veel massirahutused mida noored neeger (ja mitte ainult nemad) moslemid on korda saatnud sisuliselt IGAS Euroopa riigis - alates Taanist ja Soomest lõpetades Itaaliaga.

Lähtudes eeltoodust arvan, et kui SINA suudad adekvaatselt kajastada neid sündmusi mis toimuvad Eestis seal riigis kust sind siia saadeti siis PALUN tee seda. Aga jäta kohalike õpetamine selles osas mis nemad on või mida nemad ei ole. See EI OLE hea tava.
Meenuta millise saatuse osaliseks said sellised "õpetajad" (NSVL ja USA-Briti sõjamasina näol) nii Afganistanis kui ka Iraagis.........

*********************************************************************************

Kuna tundub, et Kristi ei taha ees pool oelvaid kommentaare lugeda siis kordan oma kommentaari, et ka Kristi seda lugeda saaks ja ehk taipab MIKS on keskmiselt haritumad eestlased üldise negatiivse suhtumisega neegritesse.
Et sinu pisikest blondi peakest mitte liiga palju koormata ütlen, et sina ja sinusugused naiivikud võiksid vahet teha ja aru saada terminitest mida kasutatakse.
Kuna sõna rassism on laen sõna siis peaksime seda ka kasutama algse tähenduse kontekstis. Rassism on teatud rassilise grupi esindajate soov olla OMAETTE. See mida meil siin sõnaga rassism väljendada üritatakse on rassistlik ekstremism. Enamus rahvaid on rassistid ehk siis täpsemalt - rassi realistid. Nad ei karda, ei vihka ega põlga teisi rasse (ja rahvaid) vaid leiavad, et nende rassiliku rahvakillu omadused ja püüdlused saavad KÕIGE paremini realiseerituna just KOOS OLLES OMADEGA.

Elasin ise 5a Ameerikas - sealses pealinnas ning firma kus ma töötasin oli pealikuks neeger. Erinevalt paljudest teistest oli see mees suhteliselt arusaaja ja viisakas, kuigi vahest lõi džungel ka tema käitumises välja. Lähtudes sellest ja muudest kohtumistest selle rassi esindajatega jään RAUDSELT oma seisukoha juurde - ENAMIK neist omab veel pikka-pikka aega enne kui nemad džunglist välja saavad ja seda momenti EHK näevad alles meie lapse-lapse......lapsed. Seni aga PEAME lähtuma rassireaalsusest - KÕIGE paremini areneb Eesti Rahvas siis kui suudab kokku hoida ning lahendada oma probleemid kodus ILMA, et sisse toodaks ÜHTEGI immigranti kes on teisest rahvusest või veel hullem teisest rassist.

1 comment:

Anonymous said...

Käige põrgu, natsid, Eestimaa rikkujad ja reeturid. Ja mitte vaid Eestimaa reeturid vaid ka ligimese vihkajad. Tehke midagi mõtekamat oma eluga.