16 November, 2008

Postimees: Saksa rohelised valisid parteijuhiks türklase

Postimees: Saksa rohelised valisid parteijuhiks türklase.

Tundub, et Postimehe tsensorid on jälle kergemini näppu liigutama hakanud. Midagi neile minu kommentaaris ei meeldinud - toon selle siis rahvale arutamiseks. Äkki keegi ütleb mis seal siis nii väga valet on ? Teada tuntud ajaloolised faktid mida aga õukonna ajakirjandus möönda ei taha !?
********************************************************************************
nuhkija

16.11.2008 11:40
Esiteks teadjale - kui Saksamaale poleks ülekohtusena peale pandud lisaks oma riigi ülesse ehitamisele ka iisraeli riigi ülesse ehitamist siis EI OLEKS Saksamaa sinna mingeid türklasi vajanud. Üks osa bolševike kätte maksust sakslastele, et nood julgesid eksperimenteerida ISESEISVA riigiga maailma röövpangandusest oli nende likvideerimine. Sellega tehti algust suunates sinna kogu see must mass Türgist aga ka Aafrikast, Ei ole ju saladuseks kes on türklased oma põhimassilt - nimelt kazaaride sugulased.
Täpselt sama taktikat kasutasid/vad bolševikud ka eesti rahva hävitamiseks. Tuues siis rongide viisi tiblasi ning viies siit rongide viisi eestlasi see neil ju õnnestuski. Eestlaste sündivus kukub tiblade oma kasvab Veel aastakest 100 ja eesti rahvast sisuliselt enam ei ole - nagu ka mitemid teisi Euroopa rahvaid. Ja see ON organiseeritud just nende bolševike poolt keda me lasime uuesti tagasi oma kukile uskudes nende rusikaga rinda tagumist ja väitmist, et nemad on nüüd kõige õigemad eestlased.

Teiseks - Bi2-le lõpetaksid siin juba ehk selle laimamise ja bolševistliku propaganda tegemise - haige isik.

No comments: