17 November, 2008

Postimees: Juhtkiri: Totaalkaitse? 17.11.2008

Muidu tore lugu aga tundub, et tsensoril jälle sõrmed hellad. Miks muidu talle minu kommentaar ei meeldinud ? Rahvale siis arutlemiseks ...
**********************************************

nuhkija

17.11.2008 09:10
Meil riigis on asi halvasti ülesse ehitatud. Peamiseks põhjuseks on see, et saavutades taaskord iseseisvuse lasime MEIE KÕIK oma kukile tagasi need värdjad kes enne seda 50 aastat vägistasid Eesti rahvast ja maad. Jäime uskuma nende libedakeelset juttu nende varjatud rahvuslusest Nõukogude okupatsiooni aastatel - milline silmakirjalikus ja häbi MEILE, et seda uskuma jäime.

Saavutada Eesti riigi kaitsevõimes midagi suuremat ei ole keeruline. Teatud rahvuslikult meelestatud isikud rääkisid analoogsetest sammudest juba 1989-91 ja hiljemgi kuid need inimesed vaigistati bolševistlike demagoogide poolt kiiresti - oli neil ju kogemusi selles vallas nii 70 aastat - alates sellest bolševistliku riigi loomisest alates 1917 aastal.

Et minu jutt ei piirduks virinaga seletan ka lahti piisavalt lihtsad abinõud millede rakendamisega olema juba traagiliselt hiljaks jäänu, kuid õnneks mitte pöördumatult ...

Esiteks - KOGU hariduse eestistamine - riiklikes koolides ja lasteaedades peab õppetöö käima AINULT EESTI KEELES. Aastatel 1991 pluss natuke oleks seda saanud teha suhtelsielt valutult ning tagajärjeks oleks olnud veel vähemalt 100 000 (optimistlikult) okupandi-tibla lahkumine. Lahkunud oleks enamuses just see kontigent kes mässas pronksiööl. Praguseks hetkeks oleks juba KOGU haridus AINULT Eesti keeles ja mitte ükski koer ei hauguks.

Teiseks - Riigikaitse (Kodanikuõpetus jne - nimi pole oluline) sisse viimine alates alates ALGKLASSIDEST. Algab see eetika tundide ja Põuavälgu taoliste mängudega ning põhikoolis läheb üle relvatundmine (seaduandlus + praktiline õpe) KÕIGILE koos SÜVENDATUD seadusandluse õpetamisega. Iga suvi on KÕIGILE kohustuslik laager ( kui 2 nädalat) kus kontrollitakse noorte teadmisi ja millel osalevad KUTSELISED sõjaväelased kes aitavad treeningut läbi viia. Kõike seda peab saatma KOHUSTUSLIK kehaline kasvatus ning koolist ja selle lähi poodidest mullitatud suhkruvee (pepsi, coca jne) ja krõpsude müügi keeld koos koolisöögi parandamisega.

Kui noor lahkub põhikoolist kas kutseharidus süsteemi (ametikoolid) või kõrgharidus süsteemi on tal juba olemas peatäielikud algteadmised sõjandusest ning relvastusest nii armee taktikast. Kui inimene lõpetab ametikooli või kõrgkooli sooritab ta ka kohustusliku eksami enesekaitses ja relvatundmises ning sellega võib minna Politseisse ning koos arstitõendi ja konstaabli kontrolliga sooritada relvaeksami (soovi korral) isikliku relva soetamiseks. Selge, et kõik EI kasuta seda võimalust kuid pätid keda meie rahvavaenulik riik soosib ja nagu si**a pilpa peal kannab peavad teadma, et pea igast kodust kuhu ta otsustab sisse murda saab ta vastulöögi. Sama käib ka igasuguste agressorite kohta. Mida kardavad igasugused diktaatori hakatised on relvastatud rahvas - ärgem unustagem, et relvastatud rahvas on viisakas rahvas - ta mõtleb enne 3x (vähemalt) kui joob ja kaklema ronib sest PEAB arvestama, et võib saada fataalse tagasilöögi.

Peale haridustee lõppemist käivad KÕIK läbi oma poole aastase (3 kuulise) taktikalise õppuse laagri PROFESSIONAALSETE sõdurite käe all. Kuna sõjaline algharidus ON JUBA käes võib seda aega lühendada ning panna põhirõhk kutselisele armeele.

Et asi oleks TÄIELIK vajab riik NOORPEREDELE protsendita laenuabi. Kui sünnib perre laps siis kustutatakse 15% kuni 25% laenust ja nii IGA lapse sünni puhul.

Lahendused on lihtsad ja läbiviidavad - seda ON tehtud ja see, et seda pole Eesti riigis (rääkimata Lätis, Leedus ja mujalgi) tehtud näitab seda, et nagu siingi on ka seal pukki roninud vanad bolševikud kelle eesmärgiks on kogu Baltikumi muutmine tiblasooniks ja siit algsete rahvaste välja suretamine.

3 comments:

Anonymous said...

ma arvan et tsenseerimise p6hjuseks on esiteks su s6nakasutus (s6navabadus ei t2henda vabadust ropendada); teiseks neurootiline (moonutustega) maailmapilt, mille tulemusena synnivad t2iesti jaburad interpreteeringud.

Anonymous said...

ka õigekiri jätab soovida muidugi, pisut keeruline mõttele pihta saada, kui kogu see aeg kirjavigu mööda koperdad...

Excubitoris said...

Esimesele - ma ei ropenda, seda esiteks aga teiseks see mis ühele neurootiline tundub on teisele täiesti normaalne ja arusaadav. Selline lahmimine hoia kodustele - kui midagi on ütelda siis ürita tuua mingi konkreetne fakt millega sa nõus ei ole ja üritan siis üle seletada - ehk õnnestub nii, et ka sina aru saad.

Teisele - tänan üritan ennast parandada :)