26 February, 2008

2008-02-26.. Aarne Ruben: Moslemid pole Euroopas külalised

Olen siin ennemgi tähelepanu juhtinud sm. Rubeni suurele ebakompetentsusele seoses ajaloo tundmisega ja JÄLLE hakkab vassimine pihta. Meenutades islamiseerunud Ibeeria poolsaart ja ka teisi kohti unustab autor täielikult ära, et moslemid *SAABUSID SINNA KOOS TULE JA MÕÕGAGA* ehk lihtlabaselt *VALLUTASID* need põlised Euroopa alad.

Ajal kui kristlus oli veel aktsepteeritav religioon ei olnud islamit veel kuskil. Alates oma loomisest on islam *KOGU* aeg olnud pealetungiv ning teiste vastu sallimatust ülesse näitav. Jah - vastab tõele, et algne Koraan propageeris rahu ja mitte vägivaldust ja muid positiivselt inimlikke käitumisnorme. Viimaseid selliste normide alusel elav moslem oli Saladin. Kuid probleemiks on see, et juba ligi 1000 aastat ehk siis varsti peale Saladini surma on islami maailmas võidutsenud just igatsorti -ismid ehk äärmuslased ning algne Koraani mõte on muutunud reliktiks mida enamus isegi ei tea. Islami maailma valitsevad mullad (vaimulikud) kes käivad *ÜHTE* jalga selliste mõrvaritega (kohtu poolt mõistetud - ning väldib hetkel juba päris mitut riiki) nagu Kissinger.

Kes arvab, et islami hetke seis on midagi mis on iseseisev siis see isik eksib rängalt. Üsna hiljuti pidas surue kõne maha Iraani President Ahmadinejad kes ütles ka järgnevad sõnad (parafraseerin): "_Meie eesmärk on Uus Maailmakord_ (_*New World Order*_)..."

Lisame veel paar rida islami levikust Euroopas. Kui hakata lahkama põhjusi MIKS islam levib Euroopas ja miks ükski EU riik ei taha selles suhtes ette võtta jõuame huvitavatele seostele. Unustame hetkeks majanduslikud muinasjutud sest need on ettekäändeks mitte põhjuseks.

Aastatuhandeid suutis Euroopa ennast toita ja katta ning ei jäänud ka jänni sündimusega. Probleemid hakkasid aga tekkima keskajal ehk peale 1400 aastat. Kuna kommenteerimise formaat ei võimalda pikalt kirjutada siis ütlen lihtsalt ja lühidalt:

Peale Templirüütlite purustamist võimule pääsenud etnograafilised "klikid" muutusid rahamaffikas ehk pangandus oligarhideks. Tehes koostööd islamiga ja reetes ning õõnestades OMA liigkasuvõtmise süsteemiga Euroopa riike teineteise järel õnnestus neil lasta Euroopa vallutada päris suures osas. Sellele järgnes aga renessans ehk aeg kus Euroopa rahvad tõusid ülesse ning viskasid endilt nii pangandus oligarhide ikked kui ka islami ikked. Järgnes paarsada aastat kui Euroopa tegeles üles ehitusega ning arenguga. Samal ajal tõusid tumeda jõuna uus klann - Rotchildide klann kes kasutas põranda alla oleva liigaksuvõtjate süsteemi ning kinnitas oma võimu Euroopa üle 1700 lõpuks. Seoses sellega kutsutakse(ti) aastaid 1800 Rotchildide sajandiks.

Elades välja solvumist, et neid ei lastud Euroopa rahvaste kaelal puugina verd imeda loodi süsteem mida tänapäeval tuntakse zionismina. Just selle voolu esindajad on sisuliselt *KÕIKIDE* Euroopa riikide juhtkondade seas võimust võtnud ning süstemaatiliselt tegelevad eurooplaste genotsiidiga. Selle üheks ja kõige nähtavamaks väljundiks on nn "võimuparteide" vaikne immigratsiooni soosimine ning lokaalse tööstuse hävitamine "majanduslike" huvide sildi all.

http://www.natallnews.com/story.php?id=5551

No comments: