14 February, 2008

Postimees: Kopenhaagen langes taas vandaalide küüsi

Teeme natuke loogikat:

1- Skinnid need pole sest siis oleks PRESS sellest juba ja suurelt pasundanud.

2- Rahvuslased ja mimgid maja hõivajad need ka pole sest ? ÕIGE --- "SIIS OLEKS PRESS SELLEST JUBA AMMUPASUNDANUD".

3- Seega jääb 2 klassi - "uued" immigrandid kuskilt kolmandast maailmast või muslimid. Eeldan, et mõlemad kokku ehk siis muslimitest immigranid kolmandast maailmast.

Jätkame loogika tunniga:

4- Kas Kopenhaagen pole mitte Taani pealinn ? Kas mitte just Taani lehed ei avaldanud hiljuti pilapilte sellest Muhamedi prohvetist ?

5- Seega - mida poliitkorrektne bolševikest ajakirjanike pesa PM ei taha mainida ?

Eelnevast lähtudes proovime ise sõnastada (lühidalt) uudise NII nagu ta oleks pidanud ilmuma:

Juba kolmandat päeva märatsevad Taani pealinnas Kopnehaagenis muslimitest immigrandid kes leiavad, et Euroopa stiilis sõnavabadus ei peaks kehtima seal kus elavad muslimid. Tallina Pronksiööde stiilis "happeningile" on saabunud muslemeid kogu riigist. Vaatamata Taani riigi seadustele üritavad nad peale suruda OMA ehk vähemuse arusaamist sellest kuidas peaks Taani riigis toimima seadused.

Vaatamata rahvuslike jõudude (mida kutsutakse ka fašistideks, natsideks, skinnideks, antisemiitideks jne) hoiatusel, et viimased 30 aastat toiminud sisuliselt kontrollimatu immigratsioon VIIB taoliste rahutusteni on valitsus seda ignoreerinud.

Kopenhaageni sündmused on hoiatuseks kõigile teistele Euroopa riikidele - immigratsioon mis toob sisse võõrast kultuuri ja usundi ruumist inimesi viib tahes tahtmata konfliktideni ning lõpuks sõjani milles ei pruugi asukohariigi elanikud ellu jääda.

Siin ei tasu ka unustada seda, et JUBA on Euroopa Liidu ametkonnad teinud Eesti riigile ettekirjutusi, et meie ei võta vastu piisavalt immigrante nn Kolmanda Maailma riikidest. Sellega soovitakse, et Eesti laseks valla oma piirid ning võtaks iga aasta vastu kuni 1000 immigranti nii Aafrikast kui ka Aasiast.

Vaatamata sellele, et Eeesti rahvas on väheneva sündivusega ei ole valitsus suutnud viimase 16 aasta jooksul ellu viia ÜHTEGI programmi mis adekvaatselt aitaks suurendada Eesti rahva sündivust. Siit tekib küsimus - KAS valitsus ajab meelega poliitikat mis viib pkemas perspektiivis rahva välja suremiseni ???

No comments: