25 February, 2008

DELFI: Repliik: President jälle pressi kallal

Ajakirjandus on selline nagu ta on - piisavalt ropp ja madal, et meeldida ellkõige massidele ning, et siis "kõrgem" seltksond saaks uriseda. Ajakirjands on piisavalt lõa otsas, et tema vingumist mitte karta kuid samas on ta heaks peksupoisiks kelle kaela saab ajada pea kõik ühiskonna patud ja eriti selle sama "kõrgema" seltskonna omavahelised arvete klaarimised.

See mille kallal Ilves ja Lang oma keelt teritavad ja mida nad tegelikult kardavad on aga just tihti peale kommentaarid sest sellest slegub, et rahvas pole unustanud midagi ja TEAB, et see "kõrgem" seltkond on tegelikult kui üks vampiir rahva kaela küljes kinni. Kardavad nad seda, et ühel päeval saab piisavalt suur hulk rahvast aru kes on tegelikult tema vaenlased ning paiskab mutta kogu selle seltskonna kes tema verd on imenud.

See on põhjus miks Ilves&Lang irisevad pidevalt kommenteerijate kallal sest KARDAVAD tõde - nagu kõik mustad jõud kes omakasupüüdlikult nagu täid kogunevad rahva mütsi alla, et soojalt elada teiste arvelt...

No comments: