16 February, 2008

Laupäev: 16 veebruar 2008

Postimees: McCain: Putin taastab Vene impeeriumit


McCain on ennasttäis kommunistide tallalakkuja kes veel seniilne ja ka kobakäpp - (tal õnnestus püstitada rekord lausa - oskamatusest alla lastud lennuks Vietnamis pluss kobakäplusest lõhutud 4 õppelennukit).

Tema jutt mis suust välja tuleb ei ole tema oma. Kui ta räägib ilma ettevalmistuseta siis puterdab ja tal on raskuis sõnade ritta seadmisega - meenutades sellega Brešnevit tolle viimastel aastatel.

Inimene kes valmistab ette McCaini kõned ja ka vaated elule ning Venemaale on selline isik nagu Brezinski. Tema on tuntud telgitagune mees kes käis NLiitu meelitamas Afganistani sõtta ja on ka teinud muid lollusi. Märkimata ei saa jätta, et Brezinski on ka Eestis käinud ning meie noore riigi noori juhte "vaibale kutsunud" ning nende iluusioond Vabst Eestist purustanud - öeldes, et juhul kui Eesti ei tee nii nagu tema ütleb lastakse meie "vabadus" kiiresti põhja ning see okupatsioon Venemaa poolt jääb veel suuremale hulgale inimestele viimaseks kui eelmine Stalini poolt juhitud.

Ja see EI OLE kuulujutt - töötasin Toompeal ning kuulsin ISE Brezinski väljendeid.

Lisaks sellele igasugused jutud Obama "headusest" on sama suur pullikaka kui McCain. Mõlemad on lubanud pikendada okupatsiooni Iraagis ning vajadusel pommitada maatasa ka Iraan ja Pakistan - Obama"lemmik" sihtmärk".

Seega jääb ainult ÜKS adekvaatne kandidaat ja see on Ron Paul - vaadake lisaks - tereronpaul.blogspot.com

:................................................................................

http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=56434

Veel paar sõna sellest McCainist esiteks link ja siis ka minu poolt. Niih tema "kangelaslikkust" see inglise keelne jutt juba märkis. Peab veel lisama, et oma vigastuse Vietnamis sai ta siis kui ei suutnud lennukist välja hüpata nagu reeglid ette näevad ja siis murdis jalaluu. Enne seda aga veel kui ta oli West Pointis siis kaas õpilased meenutasid teda kui peolooma kes oli liiga loll, et õppida. Koolis püsis ta ainult tänu sellele, et tema isa ja vanaisa olid kõrgetel kohtadel Pentagonis. Kui tema vanaisa oli ehtne sõjaväelane ja Vabariiklane (nagu seda tollal nähti) siis isa oli juba "sajaga" panga oligarhide teenistuses ning aitas kinni mätsida iisralei armee rünnaku USA luurelaevale USS Liberty. Tänu sellele lõpetas kandidaat McCain 980 lõpetajast West Pointis 976ndana - aga see selleks.

Peale Vietnamis üritati teda panna õppelendurite ülemaks ehk siis instruktoriks. Selle ajaga suutis ta lõhkuda oma ebakompetentsusega 4 treening lennukit - magatada mitut kaasohvitseri abikaasat ning sooritada mitu muud tegu mis viisid, et talle anti armee keeles "viimane šanss" - kirjutada lahkumise avaldus ja ka seda tehti ainult tänu tema isa sekkumisele.

Eel pool oleva lingi taga on aga pikalt ja laialt kirjutatud tema tegemistest Capitooliumi künkal seega seda kordama ei hakka...

***********************************************************************************

DELFI: Aastaks 2050 jäävad valged USA-s vähemusse.


Esiteks artiklist - jäetakse mainimata, et kuni 90% neist immigrantidest on *ILLEGAALSED* ehk USA territooriumile tulles sooritavad nad *KURITEO*. Mis näo teeksid siin kommentaariumis multikulti ideest pimestatud nunnulinnud kes arvavad, et "las tulla" kui ühel päevala hakkab Eestisse laekuma ida piir tagant nii 1000 venelast päevas. Kas iis arvavad nad ka, et las tulla ??? Kahtlen selles miskipärast - kui nad enne aru ei saa olukorrast kui alles siis kui lähevad haiglasse ja seal keeldutakse neid vastu võtmast kuna kõik kohad on illegaale täis ? Kui minnes õhtul kuhugi on tal vastas noaga vehkiv illegaal kes nõuab raha ja paremaid riideid ning heal juhul jätab elu alles. Saabudes siis koju avastab ta, et need sam,ad illegaalid on söönud tühjaks tema külmkapi viinud minema kõik mida tassida annab ning "täiuslikkuse" mõttes on ära vägistanud ka sinu alaealised lapsed.

Tundub JUBE ? Aga just sellises olukorras on hetkel sajad tuhanded ameeriklased kellede elu on purustatud just SELLISTE seikade poolt ning täitjateks on just need samad "nuunnud õigustatult oma kodu soovivad" *ILLEGAALSED* immigrandid.

Vaatame nüüd tipake ajalugu ning nende "latiinode" päritolu. Tõsi ta on, et paljud neist räägivad hispaania keelt - kuid see EI TEE NEIST HISPAANLASI EGA KA VEEL VÄHEM *VALGEID*. KÕIK Ameerika mandril elavad indiaanlased on pärit Aasiast ning on sugulased mongolite ja hiinlastega. Ameerikasse saabusid nad peale viimast suuremat jääaega ehk nii 9000 - 11 000 aastat tagasi. Enne neid elasid seal aga VALGED INIMESED kes olid tihedalt seotud kultuuridega Euroopas - googelda - Clovis culture. Jälgi *VALGETE* inimeste ehk europiidse rassi elamisest Ameerika mandril on palju. Enamus selelst sellest istub Smithsonia Muuseumi keldris märke all "unidentified origin" ehk siis "määramatu algupära".

Kui Aasiast saabunud mongolid tihti sõna otseses mõttes SÕID valged välja siis muutub ebaoluliseks mõiste kellele
kellele see manner kuulub. *ESMAASUTAJAD* ja esimesed kes seal kultuuri viljelesid olid siiski europiidse rassi esindajad. Kui aga asiaadid olid nendega lõpp arved teinud siis surid ka nemad välja (maiad, asteegid, tolteegid jne jne) sest nad ei ole suutelised isegi seda kultuuri ÜLEVAL hoidma mida nad valgete käest üle võtsid.

Seega kui valged lähtudes oma vanadest pärimustest hakkasid OTSIMA oma suguvendi ja uuesti asutama juba Kristuse eelsel ajal ja ka Rooma Impeeriumi ajal siis ei leidnud nad enam eest oma kadunud suguvendi aga verejanuliste asiaatide massi. Osad neist (kelles veres oli rohkem allutatud valgete geene) suutsid vastu võtta algsete kristlaste õpetuse ning kohandada seda natuke "kohalike oludega nii, et kui saabusid Kolumbuse järgsed taaskolonistid ei suutnud nood kuidagi aru saada kuidas teadisd kohalikud "indiaanlased" kristluse algtõdesi.

Seega arvestage noored selelga - asi ole alati täpselt nii nagu PM ütleb. Kohalikel kirjatsuradel on kombeks jätta välja *ENAMUS* olulisest informatsioonsit ja tihti puudub ka neil igasugunegi arusaamien sellest mida kirjutavad - tehakse kiire kopi-paste kuskilt CNNist ja siis kiire tõlge ja ongi UUDIS. Sellega saab aag tänapäeval hakkama pea IGA koolilaps kellel vähemalt 8 klassi seljataga ....
*********************************************************************************

Postimees: Natsikurjategija väitis Eesti päritolu

Äkki oleks selle valguses tore ja iisrael annaks välja ka Shlomo Moreli kes pandi punaste poolt "vabastatud" Auswitchi ülemaks. Temal oli kombeks noori tüdrukuid (alates nii 6ast elu aastast) vägistada ja noori poisse suure jämeda toolijalaga surnuks peksta. Niimoodi "pidutses" ta oma paar aastat kuni Auswitch muudeti muuseumiks ja sinna ehitati gaasikambrid turistidele näitamiseks.

Peale punaste võimu kokku kukkumist Poolas anti ka see isik kohtusse ning kohus mõistis ta süüdi. Morel põgenes Rootsi saatkonda kuid see ei andnud talle viisat. Peale seda pöördus ta iisraeli poole ning ets kae imet - viisa tuli kui lepase reega. Pragust elab see isik siis ilusti iisraelis, saab pensioni ning ametivõimud saatsid Poola kolleegid ilusti PIKALT. Uuus kodumaa EI ANNA välja oma kodanikke - vahet pole mida ta seal "mujal maailmas" on korda saatnud. Kohaliku Välisminni mitte ametlikus kommunikees öeldi "oleks ta veel oma rahvuskaaslasi tapnud - aga kõigest goisi ju !!!". Vastavalt Poola valitsuse uurimismaterjalidele oli Moreli "hingel" vähemalt 500 tapetut ja need olid need keda suudeti tõestada NIMELISELT - paljud hukkusid tundmatult ja jäidki niimoodi kaduvikku - tapetud tundmatuna bolševistliku timuka poolt.

Samuti meenutab see juhtum mulle Demjanuki juhtumit. Meilgi tuntud "natsikütt" Zuroff väitis, et tegu olla vangilaagri valvuriga kes tappis juute.
Mees anti iisraelis kohtu alla ning kohus leidis, et tõendid mehe vastu on täiesti valed ja alusetud. Vaatamata sellele USAs asuvad "natsi ja viha küttide" organistasioon nimega ADL (Anti Defmation League) nõudis mehelt USA kodakondsuse võtmist ja riigist välja saatmist. Hetke seis selline, et kodakondsus juba võeti välja saatmise kohta esialgu info puudub.

Lõpetuseks - selliste faktide valguses ma sügavalt kahtlen kas tegemist oli üldse mingi "eriti ohtliku natsikurjategijaga" või tegu oli lihtsal tingi vananeva sakslasega kes 2MS ajlo tööpatis või lennuväe abiteenistuses, kindlasti ehk ka Hitlerjugendis. Nagu teada on isegi see Abe Foxmani ja ADL (rääkimata Zuroffist) tarvis piisab, et alustada isiku mustamist ja tema väljasaatmist ning kohtualla andmist.

*******************************************************************************

Postimees: Noored märatsevad Taanis juba kuuendat ööd järjest.

Selline ongi ilus ja nunnu ning poliitiliselt korrektne Euro uudis. Lugege ja mõistatage kes-kus-ja-miks.

Püüame siis aidata segadusse sattunud lugejaid. Asi algas nimelt juba nädal tagasi kui Taani politsei pidas kinni mitu (3 või isegi 5 hetkel täpne arv ei meenu) isikut keda identifitseeriti kui "moslemi taustaga isikud kes püüdsid tappa ühte Taani ajakirjanikku kes olla seotud EELMISEL Jyllans Postenis avaldatud Muhamedi karikatuuridega. SELLE peale lubasid Taani lehed KORRAGA KÕIK avaldada uue sarja karikatuure Muhamedist nüüd ENNEM kui need ilmusid hakkasid need "noored" mässama ja lõhkuma. Seega kui need karikatuurid ilmusid siis jahh mäsu juba käis kuid nende avaldamine OLI siiski ettekäändeks (koos arreteerimistega - muideks ka nende vabastamist need mäslejad nõuavad) mille varjus korratused algasid.

Siin on ette toodud, et sealt peaks kedagi kuhugi välja saatma - unistage edasi. Seni kui nende riikide valitsustes ja pankades istuvad need kes seal istuvad (hetkel vist ei ole sobilik näpuga näidata ja nime mainida kuid vihjeks annan sellsied sõnad - sayanim, Rotchild ja iisrael) siis EI OLE paranemist loota. Just see seltksond on viimased ligi 100 aastat teinud endast parima, et põlis eurooplaste osakaal väheneks drastiliselt.

Asi sai erilsie hoo sisse peale 2MS kui alustati türklaste sisse toomist Saksa jaPrantsusmaale. Sealt edasi läks asi "sujuvalt" üle isikutele Pakistanist ja Indiast siis neegritele jne. Nüüd on tagajärjed käes. Kohaliku krimi statistika alusel on ligi 80% kuritegevusest just nende nn uute immigrantide sooritatud. Vohavad maksupettused kus mõni mees saab kuni 4 toetust ning jorss ehitab omale Pakistanis juba kolmandat maja. Lisaks on põhjamaades (Inglismaal kahh) avastatud ka selline "spordiala" kus immigrandid üritavad võimalikult palju kohalike blonde ära vägistada - "loosi" lähevad isegi tüdrukud sellises õrnas vanuses kui 6, 8 ja 11. Hiljuti oli Soomes juhtum kus Somaaliast pärit immigrant vägsitas naise ja siis lõikas kääridega katki lihase mis on anaal ja vaginaal kanali vahel. Kõik need faktid on mingil hetkel läbi jooksnud kohaliust meediast kuid riiklikud meedia kanalid pole sisuliselt KORDAGI neid teemasi ülesse võtnud - täielik vaikimine. Ka mei armas PM hakkab vapralt astuma EUroopasse ja selle uudise sõnastus näitab ilmekalt kuhu me jõudnud oleme.

Selles valguses kõlab kuidagi vastikult ühe EU tegelinski sõnavõtt eelmsie aasta sügisel kes kurtis, et Eesti on kudiagi mitte tolerantne riik ning ei taha kuidagi oma "õlule" võtta osa ühisest Euroopa raskusest ning lasta riiki kuni 3000 immigranti Aafrikast ja Aasiast - IGA AASTA.

No comments: