21 February, 2008

Postimees: Ken-Marti Vaher: Lenin võrdseks Hitleriga

Vaatamata siin kostuvale prääksumisele "jätke ajalugu rahule" mis kahtlemata kostub kas lollide naiivikute või oma naha pärast kartvate bolševike suust peab mainima, et seekord on Kenny-poiss tabanud naelapea pihta - mitte küll päris keskele veel aga juba pihta.

Hitleri "võrdsustamine" Leniniga saab pähe tulla ka kas ajaloost mitte mõhkugi TAIPAVALE inimesele või migi kindla suunitlusega propagandistile. Rääkides Leninist jäetakse kui "kogemata" mainimata, et NLiidu repressioonid hakkasid just pihta Leninist ning Stalin ületas teda ainult kuna oli kauem võimul. Lenini valitsemisaega jääb ka nn 2Kodusõda kus vast loodud Punaarmee kasutas bolševike diktatuuriga võidelnud venelaste vastu kasutati gaasi ja suurtükiväge. Venemaa purustamise viis küll Stalin lõpule kuid Lenin oli siiski selle algataja koos selliste meestega kui Trotski ja ka piiritagune rahastaja Rotchild. Ei saa rääkida kommunismi kuritegudest kui jäetakse välja need isikud kes seda asja finantseerisid ja nende hulgast seisab kaugelepaistva "majakana" just Rotchildide pangamaja.

Nagu alati tuleb kasuks kui otsida googelist kuid asja lihtustsamiseks annan selle teema osas mõned lingid: (ise tuleb http:// ette panna);
www.gulag.ipvnews.org/ ja ka www.revisionisthistory.org/communist.html

Nüüd lisaks ka paar sõna Hitlerist. Ma ei väida, et Hitler oleks olnud mingi kukupai poiss kuid rahvas tundub unustavat, et Saksamaal elavad juudid aeti koonduslaagrisse ainult ühel põhjusel - SUNDIDA neid lahkuma mugavalt Saksamaalt mitte mugavasse Palestiinasse. See leping tehti Zionistliku Liikumise ja NatsiPartei vahel ning sellega on võimalik tutvuda ka neti vahendusel kui otsida sellist asja nagu "Transfer Agreement". Pole kahtlustki, et paljud juudid laagrites surid (Punase Risti andmetel natuke üle 350 000) ning mõned ka HUKATI ning kahtlust pole ka selles, et sakslased (ja mitte AINULT natsid) soovisid juutidest lahti saada kuid mingitki riiklikku juutide hävitamise programmi EI OLNUD. Viidatakse küll Wannasee konverentsile kuid seal oli juttu Saksamaal elavate juutide saatmisest Saksamaalt minema kuid ei olnud sõnagi HÄVITAMISEST. Siin kohal soovitan tutvuda materjalidega sellsel lehel nagu www.ihr.org.

Kui juba jutt Hitlerile läks siis annan lugemiseks ühe maakeelse jutu - võrrelge Hitleri saavutusi Saksa rahva eest ja nimel sellega millega on hakkama saanud Eesti "valitsejad" ja üritage võrrelda neid asju - järeldused on TEIE teha kui suudate veel mõtelda ISESEISVALT.
Link ise selline - http://docs.google.com/View?docid=dgt33ndf_7hbn3nt&pli=1

Siin tekib muideks paradoks - kui natisd soovisid juute hävitada siis miks teenis Saksa armees ja muudes riiklikes struktuurides (ainult SS "siseringis" ja mõnes väga salajases ühenduses nad puudusid) teenis sadu tuhandeid juute. Armees oli vähemalt 150 000 kuni 220 000 juudist sõdusrit ja ohvitseri ning seda kuni kõrgete juhtideni välja. Juute oli nii admiral, kindraleid kui ka Hitleri autojuht ja tema lemmik naaber Hundikoopa juures. Teada tuntud on Göringi väljend kui imestati tema kaaskonnas oelvate arvukate juutide üle - "minu kaaskonnas otsustan MINA kes on juut ja kes mitte". Tutvumiseks - Hitleri Juudist Sõdurid - www.kansaspress.ku.edu/righit.html.

Seega - kuigi võrdsuse momente on ületab Lenin oma kuritegeliku TEGEVUSEGA seda pisikest Saksa jefreitorit mitmekordselt. JA nagu alguses öeldud - ILMA rahastajatest rääkimata ei ole asjal mõtet. Tehakse üks propaganda üritus ja unustatakse, et need samad kes rahastasi(va)d rahvusvahelist kommunismi kuna selle täieliku hävitamiseni on siiani pukis ja rahastavad nüüd Eesti ja teiste Euroopa rahvaste massimõrva.

Euroopa Liit on samade pankurite poolt loodud kes lõid ka KOMMUNISMI (muideks ka Marxi "looming" oli rahastatud Rotchildide poolt) ning ka nagu eelmiste sõdade puhul oli, on ja jääb nende eesmärk samaks - tappa võimalikult palju inimesi ja eelkõige VALGEID - või te arvate, et nende poolt kinni makstud Euiroopa valitsused soodustavad igasuguste mustade immigatsiooni Euroopasse oma lõbuks ???

Mõtelge sellele - see kes tellib mõrva on juriidikas sama moodi surmas süüdi kui ka see kes päästikut tõmbab ....

No comments: