15 February, 2008

Postimees: USA ülikoolilinnakus hukkus massitulistamises kuus inimest

Üks riigitegelane ütles kord sellised sõnad - "Relvastatud rahvas on viisakas rahvas". Peab möönma, et ameeriklased ON viisakas rahvas. Elasin seal 5a ning kunagi ei olnud AMEERIKLASTE puhul probleeme viisakusega. Vahest mõned probleemid olid kuid siis oli tegu "mitte ehtsate ameeriklastega" ehk siis illegaalsed ja legaalsed immigrandid kes polnud veel ameeriklasteks saanud.

Üks teine riigimees ja rahvajuht aga lausus sellised sõnad - "Relvastamata rahvas on kergeks saagiks neile kes otsivad oma hullumeelsele võimuihale väljendust usurpreerides võimu rahva üle".

Keelamine on lihtne. Ka NSVL keelas oma kodanike käes olevad tulirelvad. Kas kuritegevuse väljendus kadus tapmise osas ? EI - ei kadunud - tapeti ikka - ka nende väheste jahirelvadega mis inimestel käes oli ning keskmine kodanik kasutas tapmiseks nuga, kirvest, kaigast ja kangi ehk pea IGAT eset mis oli piisavalt kõva, et purustada kolju. Mõned ehk teavad, et NLiidus oli kuritegevuse statistika salajane ja sellel põhjusel, et muidu oleks kõigile näha olnud, et tapmised ei ole seotud käes olevate relvadega. Kui tulirelvi ei ole leitakse muud vahendid. Ligi kolmandiks tülide käigus tapetud NLiidu kodanikest tapeti hariluku viinapudeliga ning tapja oli tugevas joobes.

Sellisest kontekstist tekib siis küsimus miks laskmised kui nad kõik nii viisakad on ? Sellise küsimuse tekitab aga see, et meist ka siin Eestis on saanud tarbijad ja seda asja kõige hullemas kontekstis. Me tarbime uudise ning unustame selle. Me jätame meelde, et "keegi tapeti tulirelvaga Ameerikas järelikult on tulirelvad pahad ja tuleb keelustada". Rõhuv enamus ei uuri enam edasi - ta ei saa kunagi teada, et 99% sellistest mõrvaritest olid kas ravimite või narkouimas ning enamus neist kasutas sellist ravimit nagu Prosaic ning oli psühhiaatrite pideva jälgimise all.

Samasse kategooriasse Mahuvad ni Columbine tulistajad kui ka see aasialane kes tappis Virginia Techis kui ka Dunblane ja Jokela mõrvarid. Tänu meie selekteerivale uudiste jahile ei loe keegi ning kahjuks enamus pressist ka EI avalda uurimiste AVALIKUSTATUD tulemusi. Siit jääb meile kõik teadma nende doktorite suhted mõrvaritega ja nende suhted mõningate ühiskondlike organisatsioonidega nagu ADL, AIPAC, PSCL jne ja palju palju muid huvitavaid seoseid. Meie "meedia tarbija" ajus aga püsib lollilt lihtne skeem - püss lasi püss paha.

Siit küsimus - MIKS ME OLEME NII RUMALAD JA ÜKSKÕIKSED NING LASEME ENNAST LOLLITADA ? Kas ei oleks juba aeg õppida ning uurida mis TEGELIKULT maailmas toimub ? Miks tegelikult tehakse relvade vastast propagandat ning organiseeritakse ja lastakse juhtuda slelistel massimõrvadel ? Kas tõesti neil võitlejatel on silme ees üllas eesmärk, et vabastada rahvas relvadest ja siis saabub UTOOPIA ? Või neid huvitab hoopis relvitu rahvas kelle kalla tarvitada vägivalda ja repressioone nagu Stalin tegi seda vene rahvaga (ja mitte ainult). Kui IGA jumala päev hukkub USA teedel kordades rohkem inimesi kui AASTAS relvade ning analoogne seos on ka narkootikumide kuritarvitamisega siis miks me ei näe me neid idealiste võitlemas autodega või narkootikumidega ?

Sama lugu on ka Eestis ja Soomes. Kes mäletas milla viimati press tegi kära tulirelvaga mahalastud inimese suhtes meil Eestis või Soomes ? Ei meenu ? Sest neid on vähe - "heal" juhul kord või paar aastas (ka see on palju tean) kuid meie teedel hukkub iga kuu (peaaegu) rohkem inimesi autoavariides kui KOGU taasiseseisvuse ajal relvadega juhtunud tapmiste puhul. Keegi ei kisa, et aitab paneme autod seisma, õpetame juhid ja jalakäijad liiklema.

Siit tulenevalt - kas me ikka võitleme õige asja (keelamine) eest õigetel põhjustel ? Vastus sellele küsimusele jäägu teile kõigile koduseks tööks. Annan sissejuhatuseks ka ühe lingi - äkki paneb mõtlema ja aitab aju taas käima lükkamiseks vajaliku sädeme...

http://www.rense.com/general74/docs.htm

No comments: